Apple angajeaza un fost manager HP

John Solomon

  2014 a fost anul plecarilor pentru compania Apple, o multitudine dintre managerii si vicepresedintii sai parasind compania. 2015 incepe cu o angajare facuta de catre cei din Cupertino, John Solomon alaturandu-se echipei care va convinge marile corporatii de pe glob ca produsele Apple merita achizitionate pentru proprii angajati.

  Solomon a parasit functia de vicepresedinte senior al diviziei de imprimante si sisteme personale din cadrul HP. Inainte de a detine aceasta functie, el a fost manager general al diviziei globale care dezvolta imprimante pentru companii, astfel ca el are o experienta extinsa in a lucra cu business-uri din SUA si de pe intregul glob.

  Deocamdata nu se stie sigur ce pozitie va ocupa el in cadrul Apple, insa se pare ca va face parte din echipa care vinde produse catre companii si agentii guvernamentale. Separat exista zvonuri care indica faptul ca el ar putea fi integrat si in echipa Apple Watch pentru lansarea programa in primvara acestui an, asa ca Apple pregateste ceva interesant.

  Apple a angajat o multitudine de persoane pentru echipa Apple Watch de-a lungul ultimului an, insa majoritatea au fost experti in fitness, medicina si fashion. Acum vine randul celor care vor promova produsul sa “intre in scena”, astfel ca Apple va concepe o echipa ce va promova eficient produsul in lumea intreaga.