Prima Pagina Noutati Je Suis Charlie – Apple isi arata sustinerea fata de publicatia Charlie...

Je Suis Charlie – Apple isi arata sustinerea fata de publicatia Charlie Hebdo

Je Suis Charlie - Charlie Hebdo Apple

  Charlie Hebdo este o publicatie satirica franceza care a fost scena unui atentat terorist zilele trecute, doi teroristi ucigand 12 persoane. Je Suis Charlie este o miscare sociala initiata de francezi si recunoscuta in multiple tari de pe glob, ea avand rolul de a isi arata sustinerea fata de jurnalistii ucisi in Paris.

  Pentru ca internetul a fost inundat de persoane care au aderat la miscarea ce are drept lozinca Je Suis Charlie, compania Apple face acelasi lucru. In versiunea franceza a website-ului sau ea a publicat un banner negru in partea de jos a paginii in care are mentionata simpla lozinca Je Suis Charlie, aderand astfel la miscarea globala care condamna gesturile celor 2 teroristi.

  Aceasta este prima oara cand compania Apple isi arata sustinerea fata de o miscare de acest gen, insa cu siguranta nu va fi ultima si cu siguranta nu va fi singura companie care isi va arata sustinerea.

 • Claudiu D

  Asa e surprinzator ! Ei care nu prea se implica in chestii de genul asta….

 • Iamsymplu

  Mai da-i in mamele lor de francezi, ca prea isi bat joc de toate popoarele lumii, ei crezandu-se cei mai cei. Ma bucur ca le-au dat astia peste ochi. Imi pare rau ca a trebuit sa moara oameni, ca sa le inchida gura. Datorita americanilor islamicii au devenit dusmanii tuturor, dar ceea ce nu vede restul lumii, e faptul ca ei isi apara credinta, nu ca noi, suntem in stare sa-l vindem pe Iisus pe doua cuie, ca sa ne ridicam mai sus ca el. Nu sustin nici un Charlie. Nu merita!

 • HowMakeMac

  #lamsymplu
  Du-te tati cu ei la nisip si stati acolo pe vecie si nu o sa mai auziti niciodata vre-o ofensa la jegoasa voastra de religie care v-a spalat creierele alea de maimute cu un neuron, iar copii vostrii cand se nasc se intreaba cine e mama lor ? baticul sau cearceaful ???!!! La cat le infofoliti pe femeile voastre asa o sa se ajunga

 • iamsymplu

  @howmakemac Ce strut esti ! Probabil iti cade zapada, din par, in ochi de la atata spalare pe cap cu samponul televizor, sau ai rude la furat in Franta, de n-ai putut citi printre randurile mesajului meu. Mai plimba-te prin lume, sa vezi diferentele dintre popoare.
  Te crezi crestin…

 • Claudiu D

  Aici nu e vb de nici o religie ci de educatie respect libertate si cultura !
  Ca tu ai alta parere decat mine si totusi te respect !
  DE ASTA E VORBA !! Si punct !!
  Libertatea de critica daca e nevoie , de opina de a te exprima !
  Iar daca nu stiti in tarile arabe cei care sunt atentati sunt crestinii !
  Ei vor respect dar ei nu respecta crestinii in tarile lor , dealtfel CRESTINII ILEGALI in multe tari arabe !
  Prin asta se deosebeste lumea CRESTIN , OCCIDENTUL de UNELE tarile ARABE FANATICE !!

 • Pingback: Je suis CHARLIE – aplicatia pentru iPhone este disponibila in App Store()