iOS 8.1.3 va fi lansat saptamana viitoare

iOS 8.1.3 Apple
Daca asteptati cu nerabdare o noua actualizare pentru iOS 8, ei bine compania Apple are una pregatita pentru noi in cursul saptamanii viitoare. Surse apropiate companiei americane sustin ca marti sau miercuri cei din Cupertino vor lansa o noua actualizare pentru iOS 8, insa deocamdata nu se stie exact despre ce fel de update va fi vorba.

  Desi in decembrie s-a confirmat faptul ca Apple lucreaza la iOS 8.1.3 pentru iDevice-urile noastre sursa informatiilor nu a putut oferi o data exacta cu privire la lansare. In aceasta idee, exista posibilitatea sa avem parte de o noua actualizare pentru iOS 8.2, aceasta versiune a sistemului de operare fiind pregatita pentru o lansare in martie, impreuna cu Apple Watch.

  Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca iOS 8.1.3 va fi lansat saptamana viitoare, iar asta deoarece Apple are destul timp pana in martie sa lanseze versiuni beta ale iOS 8.2. Compania americana are de blocat iOS 8.1.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in plan secund poate rezolva diverse alte probleme raportate de catre utilizatori.

  Daca intre timp vor fi disponibile informatii noi cu privire la actualizarea pentru iOS 8 ce urmeaza sa fie lansata, aici le veti gasi, ca de obicei, pe toate.

UPDATE: Teoria lansarii iOS 8.1.3 este sustinuta si de o alta sursa care monitorizeaza traficul facut prin propriile servere. Ei au descoperit in decembrie ca angajatii Apple testeaza aceasta noua versiune a sistemului de operare, iar incepand din luna ianuarie au sesizat o crestere in numarul de accesari facute prin intermediul sau.

iOS 8.1.3 accesari

  Partea interesanta este ca accesarile sunt facute nu doar din campusul Apple din Cupertino, ci si din alte retele de internet din SUA. Avand in vedere aceasta schimbare, este clar ca Apple a oferit noua versiune a sistemului de operare si partenerilor sai in vederea testarii, asa ca sansele ca ea sa apara marti sau miercuri sunt foarte mari.