iOS 8.2 beta 4 a fost lansat de Apple!

iOS 8.2 beta 4

  iOS 8.2 beta 4 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, actualizarea venind la trei saptamani distanta de iOS 8.2 beta 3. iOS 8.2 a fost conceput de catre Apple pentru a permite testarea de aplicatii dedicate Apple Watch, aceasta versiune a sistemului de operare fiind dezvoltat special pentru a permite interconectarea cu acest produs.

  iOS 8.2 beta 4 vine cu doar una sau doua zile inainte ca Apple sa lanseze iOS 8.1.3 pentru utilizatorii din lumea intreaga, actualizarea fiind pregatita pentru a rezolva diverse probleme ale sistemului de operare.

iOS 8.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Avand build-ul 12D5461b, iOS 8.2 beta 4 inca nu are publicata o lista de schimbari, changelog, prin care Apple sa ne anunte tot ceea ce a modificat pentru dezvoltatori. Avand in vedere strategiile din trecut, exista posibilitatea ca acum sa vorbim doar despre rezolvarea unor probleme existente, despre imbunatatirea performantelor generale si nimic mai mult.

  iOS 8.2 beta 4 face parte dintr-o luna serie de versiuni beta ale iOS 8.2, compania Apple planuind sa lanseze Apple Watch in luna martie, deci pana atunci vom avea noi versiuni intermediare. In aceasta idee, ne putem astepta ca Apple sa implementeze o multitudine de functii noi pentru utilizatori, insa asta doar daca va considera aceasta miscare ca fiind oportuna.

  Pe masura ce apar noutati in legatura cu iOS 8.2 beta 4 va voi anunta.