iOS 8.1.3 este dezvoltat de Apple pentru lansare rapida

iOS 8.1.3 Apple

  iOS 8.1.3 este un update pentru sistemul de operare iOS conceput de catre compania Apple si se pare ca el se afla deja in testare in cadrul sediului celui din Cupertino, inginerii folosindu-i pentru anaviga pe internet. iOS 8.1.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre Apple pentru a rezolva o problema a tonurilor de apel disparute dupa instalarea iOS 8.1.1, iar iOS 8.1.3 a aparut in primele loguri ale website-urilor chiar in ziua in care predecesorul sau a fost facut public.

  Desi Apple testeaza iOS 8.2 in mod activ cu inginerii sai, iOS 8.1.3 este deasemenea testat cu un numar mic de angajati din cadrul sediului din Cupertino si deocamdata nu se stie sigur ce ar intentiona compania Apple sa rezolve cu el. Avand in vedere ca solutia de jailbreak TaiG nu a fost inchisa prin lansarea iOS 8.1.2, exista sanse foarte mari ca iOS 8.1.3 sa fie pus la dispozitia utilizatorilor tocmai in aceasta idee, dar deocamdata aceasta este o simpla speculatie.

iOS 8.1.3 lansare

iOS 8.1.3 Apple 1

  In ultima perioada tot mai multe accesari din iOS 8.1.3 au fost facute din reteaua de internet a sediului Apple din Cupertino, semn ca build-ul este distribuit catre un numar tot mai mare de angajati, compania Apple grabind testarea sa. Avand in vedere ca iOS 8.1.2 a fost lansat saptamana trecuta, e putin probabil, dar nu imposibil, ca iOS 8.1.3 sa fie lansat inainte de Craciun sau la scurt timp dupa aceea, in aceasta perioada compania Apple evitand de obicei sa lanseze actualizari.

  Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Apple va bloca solutia de jailbreak TaiG prin iOS 8.1.3 inainte ca iOS 8.2 sa ajunga oficial in iTunes, dar probabil ne va permite sa mai facem jailbreak pana la inceputul anului viitor, sau la scurt timp dupa aceea. Pana una alta, iOS 8.1.1 mai poate fi instalat prin intermediul iTunes, dar aceasta “fereastra” mentinuta de catre compania Apple nu va mai fi disponibila pentru foarte multa vreme pentru noi.