Apple anunta cel mai bun joc al saptamanii in App Store

GunBrick cel mai bun joc al saptamanii in App Store

  V-am vorbit zilele trecute despre aplicatia gratuita a saptamanii, cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store, iar acum vorbim despre cel mai bun joc al saptamanii in App Store. Compania Apple a decis sa acorde acest titlu jocului GunBrick, lansat in magazinul sau de aplicatii chiar in data de 8 ianuarie, cu o zi inaintea publicarii materialelor promotionale.

  Conform dezvoltatorilor sai, Gunbrick este un runner in care veti avea ocazia de a distruge o multitudine de monstri intr-o lume a viitorului distrusa de razboaie. Cu o arma intr-o mana si un scut in cealalta, voi va trebui sa infruntati hoarde de monstri intr-un platformer care va va purta printr-o multitudine de misiuni periculoase.

In a future where cars are obsolete, the Gunbrick has become a worldwide sensation! The Gunbrick – A gun one side… a shield on the other.  Encounter wasteland mutants, crazed nerds, law enforcement and all manner of cube based adversaries. Roll your way through this action packed puzzle platformer.

  Pentru ca vorbim despre un platformer, era necesar sa avem lupte cu bossi si un soundtrack pe masura, astfel ca veti avea parte de un gameplay de exceptie. Toata interfata a fost gandita special pentru terminale mobile, astfel ca fiecare miscare facuta de catre personajul controlat de voi va va duce numai spre victorie.

  Pentru a face lucrurile si mai interesante, dezvoltatorii au implementat o serie de achievment-uri care pot fi deblocate de catre noi, titlul avand disponibile si in-app purchase-uri. Per total vorbim despre un joculet care cu siguranta va va tine ocupate cateva ore din viata, el meritand cu siguranta incercat.

  • A Jam packed world set over three unique locations full of platform puzzling action.
  • Epic Boss fights, including a thrilling chainsaw death match.
  • Music by Eirik Suhrke (Creator of Ridiculous Fishing & Super Crate box)
  • Casual swipe and tap controls, designed specifically for mobile devices (There are no ugly virtual buttons here)
  • Unlockable Achievements
  • Don’t worry parents there are zero In App purchases in this game.

  Gunbrick este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store.

Pretul initial:
Nume:
Gunbrick

2.99

s





Developer: Nitrome
Universala
Categoria: Games


Descriere: In a future where cars are obsolete, the Gunbrick has become a worldwide sensation!

The Gunbrick – A gun one side… a shield on the other.

Encounter wasteland mutants, crazed nerds, law enforcement and all manner of cube based adversaries. Roll your …


Dimensiunea aplicatiei este: 25.4 Mb