Motorola Scout 5000 – telefonul mobil pentru caini

Motorola Scout 5000 CES 2015

  Motorola Scout 5000 este un nou produs prezentat de catre compania Motorola in cadrul CES 2015 si vorbim despre primul telefon mobil pentru caini. Da, ati citit bine, cei de la Motorola au inventatun dispozitiv care se ataseaza ca o zgarda normala pentru caini, insa are implementata printre altele si o functie de telefonie mobila care va permite sa intrati in contact cu patrupedul.

  Motorola Scout 5000 este capabil sa monitorizeze locatia cainelui vostru, transmite imagini in timp real cu locatia acestuia, dar nu doar atat. Folosind o serie de senzori inteligenti, Motorola Scout 5000 poate monitoriza starea de sanatate a animalului si va poate spune la ce distanta de casa voastra il veti gasi daca plecati in cautarea sa.

Motorola Scout 5000 – telefonul mobil pentru caini

  Motorola Scout 5000 functioneaza cu ajutorul unei aplicatii instalate in smartphone-uri, ea oferind intreaga serie de functii prezentate mai sus. Pentru cea de vizualizare de imagini in timp real si de transmitere de mesaje este nevoie desigur de o conexiune de internet si un abonament de telefonie mobila atasat acestuia.

  Apelurile telefonice facute prin Motorola Scout 5000 va permit sa dati comenzi animaului vostru, dat sa il si auziti si sa auziti tot ceea ce se intampla in jurul sau. In aceasta idee, il veti putea gasi mai usor in cazul in care se pierde si veti ptuea sa-l chemati rapid acasa in cazul in care acesta se indeparteaza prea mult de locuinta voastra.

  Motorola Scout 5000 va fi disponibil initial in SUA la pretul de 99$ impreuna cu un abonament de internet cu telefonie mobila, acesta fiind necesar pentru functionalitatea sa.