Je suis CHARLIE – aplicatia pentru iPhone este disponibila in App Store

Je suis CHARLIE

  Je suis CHARLIE este o miscare sociala initiata in urma atacului terorist din Franta care a avut drept efect moartea a peste 20 de persoane, ea fiind sustinuta de milioane de oameni de pe glob si importante companii. Pentru a face o coordonare mult mai usoara a tuturor demonstratiilor de sustinere pentru publicatia Charlie Hebdo cineva a creat o aplicatie speciala numita Je suis CHARLIE.

  Aplicatia Je suis CHARLIE este disponibila in App Store incepand de astazi, ea permitandu-le tuturor celor care protesteaza intr-un loc sau altul sa isi macheze locatia pe o harta. In aceasta idee, toti oamenii care doresc sa sustina libertatea de exprimare isi pot coordona adunarile mult mai eficient cu ajutorul internetului, desi Facebook se descurca foarte bine deja.

Because “Je suis Charlie” has become the symbol of freedom of speech whatever your beliefs, your country and your opinions, download the “I am Charlie” app and simply state where you stand on today’s world map. We will show we stand united together across the world. “We are all CHARLIE”.

  Aplicatia Je suis CHARLIE este disponibila in App Store intr-o versiune compatibila doar cu iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Je suis CHARLIE !

Gratuit

DESCARCA





Developer: Nice-Matin
Categoria: News


Descriere: Because “Je suis Charlie” has become the symbol of freedom of speech whatever your beliefs, your country and your opinions, download the “I am Charlie” app and simply state where you stand on today’s world…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.7 Mb


15 COMENTARII

  1. sustin comment-ul stimabilului de mai sus…complet aiurea. Pai aplicatie trebuia?? maine poimaine or sa scoata cani, maieuri, chiloti, sosete, sepci si alte acareturi inscriptionate. Asa ajung sa se monetizeze tragediile care au un simbol.

  2. Mai exact fiecare cat il duce capul. Si constiinta. Si bunul simt. Acum ma indoiesc cat bun simt au avut aia care ridiculizau ce au musulmanii mai sfant, doar pentru ca e libertate de exprimare.

  3. Dreptul la libera exprimare nu are nimic de a face cu umilintele si jignirile aduse tuturor musulmanilor!

    Daca comentariile erau putin temperate si libera exprimare nu era asa “libera” acum probabil erau in viata!

    Una peste alta raman in urma cateva zeci de vieti irosite, pacat!

  4. Oricum ai da-o, trebuie pus punctul pe i …. Cei de la Charlie Hebdo au sarit calul urat de tot. Au cautat-o cu lumanarea. Stiau deasemenea de ceva timp ca sunt pe lista neagra a jihadistilor si pentru alte randuri de caricaturi ofensatoare.
    Era o chestiune de timp pana se intampla ce s-a intamplat. Pacat ca au trebuit sa moara oameni nevinovati pentru prostia unora. Libertate de exprimare.. da frate ok dar nu sari calul cu musulmanii. Jihadistii astia au celule care asteapta sa devina active in orice tara europeana mai ales in Franta si state unde mai tot jihadul poate intra cu viza de student, vezi doamne ei urmeaza studii superioare si cand colo baietii studiaza manuale tehnice ale aparatelor de zbor si cum sa confectionezi bombe artizabale din sapun lichid si nitroglicerina combinate cu alte porcarii de pe net

  5. Dar cand scot si o aplicatie unde sa precizeze soldatii francezi impreuna cu cei americani cate sute/mii de oameni nevinovati au omorat in Afganistan pentru petrol si Africa pentru diamante? Cate sute/mii de femei si copii au fost violati in numele pacii si democratie?

  6. Francezii au o problema cu țiganii noștri dar nu au nici o problema cu magrebienii naturalizați acolo care fac mult mai multe prosti.