Tim Cook s-a implicat activ in procesul de aprobare al aplicatiei Je Suis Charlie

Je suis CHARLIE

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca o aplicatie “oficiala” pentru miscarea Je Suis Charlie a fost lansata in App Store pentru iDevice-uri. Ea le permite tuturor sustinatorilor miscarii sa isi marcheze pe o harta locatia in care este organizata o miscare de protest impotriva atentatului in urma caruia au fost ucisi jurnalisti ai publicatiei Charlie Hebdo din Paris.

  Desi aplicatia nu este una complexa, ea ar fi asteptat aproximativ 10 zile pentru a fi publicata in App Store, insa aici a intervenit Tim Cook. Dezvoltatorii ei au trimis un email CEO-ului Apple cerand un review rapid al aplicatiei si publicarea sa in App Store, iar la cateva ore dupa un raspuns afirmativ primit de la un asistent al lui Tim Cook, aplicatia a fost publicata.

  Apple si-a aratat sustinerea fata de miscare prin publicarea mesajului Je Suis Charlie in versiunea francez a website-ului sau, iar acum o face din nou. Tim Cook intervine doar in cazuri exceptionale pentru a expedia publicarea unei aplicatii in App Store-ul companiei Apple, asa ca probabil nu vom mai auzi despre o actiune ca aceasta prea curand.

  Aplicatia Je Suis Charlie este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Je suis CHARLIE !

Gratuit

DESCARCA





Developer: Nice-Matin
Categoria: News


Descriere: Because “Je suis Charlie” has become the symbol of freedom of speech whatever your beliefs, your country and your opinions, download the “I am Charlie” app and simply state where you stand on today’s world…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.7 Mb