Apple renunta la o promotie saptamanala initiata acum 11 ani

muzica gratuita Apple

  Apple derula o multitudine de promotii in iTunes Store sau App Store, asta pana la sfarsitul anului trecut cand a decis sa renunte la promotia 12 Days of Christmas prin care oferea gratuitati timp de 12 zile. Aceasta decizie a fost aplicata inclusiv pentru o promotie saptamanala derulata din 2004 si pana in prezent, Apple renuntat sa mai ofere o melodie gratuita in iTunes Music Store.

  Fara a oferi explicatii cu privire la schimbarea aceasta, compania Apple a luat decizia de a nu mai oferi muzica gratuita utilizatorilor si asta incepand de saptamana aceasta. Apple oferea un single gratuit din iTunes Music Store pentru utilizatorii care detin iDevice-uri, insa acum aceasta promotie a fost eliminata, Apple nemaiavand altele pentru magazinul sau de muzica.

  In momentul de fata Apple mai ofera o aplicatie gratuita saptamanal pentru posesorii de iDevice-uri si ofera o aplicatie gratuita la diverse perioade de timp prin aplicatia Apple Store. Separat de acestea, compania americana nu mai ofera continut gratuit pentru utilizatorii sai si probabil nu o va face prea curand, ea avand cel mai probabil intentia de a isi regandi promotiile.