EasyScreen te ajuta sa aplici perfect o folie pe iPhone 6 (Video)

  EasyScreen este un nou dispozitiv extrem de util pentru persoanele carora le place sa isi protejeze ecranele smartphone-urilor cu o folie, el simplificand extrem de mult acest proces. In clipul video de mai sus aveti prezentata utilitatea sa si vorbim despre un produs in care putem monta aproape orice smartphone sau tableta mica si care poate aplica aproape perfect o folie pe ecran.

  Stim cu totii cat de dificila este aplicarea unei folii pe ecranele terminalelor noastre si cate probleme pot aparea daca ea nu este perfect aliniata pe ecran dupa finalizarea procedurii. EasyScreen este aici pentru a ne ajuta, dispozitivul permitand o aliniere cat mai potrivita a foliei pe ecrane smartphone-urilor, un slider permitand lipirea sa de ecran cat se poate de exact.

  In clipul video de mai sus veti vedea cum este utilizat produsul pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa EasyScreen poate fi utilizat cu o varietate de smartphone-uri care au ecrane de dimensiuni similare. partea si mai buna este ca nu trebuie sa cumparati folii doar de la producatorul acestui dispozitiv, el functionand cu aproape orice fel de folie disponibila pe piata in momentul de fata.

  EasyScreen este distribuit de o varietate de magazine din Europa si este perfecta pentru cei care detin un service GSM, de exemplu.

3 COMENTARII