Prima Pagina Apple iPhone 6S va aduce o camera mai buna si cateva surprize...

iPhone 6S va aduce o camera mai buna si cateva surprize importante

iPhone 6S camera lentile duble senzor presiune 3D

  iPhone 6S va fi lansat in cursul acestui an de catre compania Apple si astazi avem parte de primele informatii cu privire la schimbarile pe care viitorul terminal le va aduce pentru noi. Incepe cu camera iPhone 6S, compania Apple intentionand sa implementeze o camera cu doua lentile care vor avea disponibil si zoom optic, o functie care deocamdata este indisponibila pentru iPhone-uri.

  Camera iPhone 6S cu doua lentile si zoom optic ar avea inclusiv un senzor care ar putea capta mai multa lumina in timpul inregistrarii pozelor, deci vom putea face poze mai bune noaptea. In aceasta idee, exista posibilitatea ca expunerea camerei sa fie modificata de catre compania Apple, in momentul de fata iPhone 6 avand o deschidere de f/2.2, nu chiar atat de grozava.

iPhone 6S – camera cu doua lentile, senzor 3D de presiune si model minim de 32 GB

  Separat de aceasta camera mai buna, compania Apple intentioneaza sa implementeze in ecran un senzor 3D de presiune care ar aduce o functionalitate similara cu cea a Force Touch-ului din Apple Watch. Aceasta tehnologie face diferenta dintre o apasare a ecranului si o simpla atingere a sa, compania Apple putand implementa o multitudine de functii noi in baza sa.

  In final se pare ca iPhone 6S ar urma sa fie disponibil de anul acesta in versiuni cu minim 32 GB spatiu de stocare, aceasta optiune fiind in momentul de fata indisponibila in oferta companiei. In aceasta idee, modelul de 16 GB al actualelor iPhone 6 va fi pastrat in vanzare si nu va mai exista un model de 8 GB pentru terminalele scoase din prim-plan, iar iPhone 6S va fi disponibil in versiuni de 32 GB, 64 GB si 128 GB.

  In ceea ce priveste modelele in sine, se pare ca vor exista tot doua versiuni ale iPhone 6S, una cu ecran de 4.7 inch si una cu ecran de 5.5 inch, deci vom avea un iPhone 6S Plus anul viitor.  Desi informatiile vin cu mult inainte ca Apple sa definitiveze forma finala a iPhone 6S, e putin probabil ca lucrurile sa se schimbe foarte mult pana atunci.

 • Ari

  Exact in mom in care trb sa mi schimb 5S ul. Sper sa fie multe lucruri bune, care sa “dureze” doi ani,pana la următorul S.

 • unu

  Gurile rele ar spune ca Apple a copiat smartphone-ul Asus Zenfone cu camera foto cu zoom optic 3x, care tocmai a fost anuntat la CES 2015. Sper sa nu fie asa…

 • @unu: Gurile rele ar spune ca tu faci trolling stupid…

 • viorelgn

  @unu Aberezi amice…nu se compara Apple cu nici o companie.

 • Razvan

  Sper sa fie o mare greseala poza aia ca e oribil acel telefon!!!!

 • alex :D

  Zaone, ai facut o mica greseala cand ai scris articolu’ ai zis ca iphone 6s se va lansa anu viitor, eu la anu astept iphone 7 nu 6s

 • @Razvan: Poza e a unui concept, nu are legatura cu modul in care va arata terminalul.
  @alex :D: S-a rezolvat.

 • amfetamin

  Daca va avea procesor triple-core si 2 gb de rami cum se zvonește sunt curios daca va mai suporta si iPhone 5-ul iOS 9-le,care va fi optimizat pt 2 gb de rami,chiar si 5S-ul va cam gâfâi putin. Defapt între iPhone 5/5S/6 pe partea de hardware(in afara procesorului pe 64 biti la ultimele doua si DDR3 in loc de DDR2) nu prea e mare diferența,adica avem 1.3 GHz/1.3 ghz/1.4 ghz si 1 amărât de giga de rami. In cazul cel mai rău,doar iPhone 6S va rula fluent iOS 9-le,asta daca va fi un update major,daca vor cosmetiza doar iconițele si nu aduc nici un feature wow,atunci va rula decent si pe iPhone 5,zic.

 • @amfetamin: Nu e chiar asa. iOS 8 functioneaza foarte bine pe 1 GB RAM si iOS 9 va fi gandit sa nu bage in pamant iPhone 6 si iPhone 6 Plus care s-au vandut in cantitati industriale. Foarte multi vor trece cu vederea iPhone 6S anul asta pentru ca si-au cumparat unul dintre terminalele lansate anul trecut.

 • unu

  Zaone, gurile rele ar spune ca intervii prea mult peste comentariile cititorilor tai, si o faci in mod neprietenos. O seara faina!

 • :))) Hai ma.

 • mihneadds

  As fi deosebit de tentat sa revin pe IOS. Dar , sper ca 6s sa nu ma lase asa rece ca seria actuala. Oricum intotdeauna s-urile au fost cele mai reusite

 • Pingback: iPhone 6S va avea 2 GB RAM DDR 4()