Samsung invata din greseli, ia o decizie RADICALA pentru Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

  Ieri v-am spus cand urmeaza sa fie prezentat Samsung Galaxy S6 de catre compania Samsung, iar astazi vorbim despre o schimbare radicala pe care coreenii o pregatesc pentru terminal. Conform unor surse din interiorul companiei, cei de la Samsung ar intentiona sa-si optimizeze atat de bine interfata TouchWiz incat ea ar urma sa functioneze aproape la fel de bine precum Android-ul nativ.

  Prin interfata TouchWiz Samsung implementa o multitudine de functii pentru terminalele sale, majoritatea inutile, majoritatea mari consumatoare de resurse care ingreunau functionalitatea terminalelor. Pentru Samsung Galaxy S6 cei de la Samsung par sa isi fi invatat lectia si incearca sa ofere un software cat se poate de bine optimizat pentru hardware-ul potent din terminal.

Samsung Electronics is expected to make an extensive change of TouchWiz, its user interface (UI), starting with its next flagship smartphone the Galaxy S6. The company is planning to reduce the capacity of system memory and greatly improve its function by strengthening core features and eliminating unnecessary ones.An industry source remarked, “We are aiming to get rid of unnecessary functions and simplify our UI at the level of Google’s Nexus 6.”

Samsung Galaxy S6 – Samsung vrea sa il faca mai rapid, sa elimine problemele de functionare

  Samsung a luat in vizor terminalul Nexus 6 lansat de catre Google la sfarsitul anului trecut si intentioneaza sa optimizeze interfata Samsung Galaxy S6 astfel incat ea sa fie la fel de rapida precum Android-ul nativ din acel terminal. In aceasta idee, coreenii vor reduce consumul de memorie RAM, vor elimina diverse animatii si elemente din interfata de utilizator, totul pentru a face software-ul cat mai rapid.

  Practic Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie un smartphone Samsung extrem de rapid si atractiv, daca zvonurile aparute pana acum se vor adeveri, insa totul depinde de efectuarea acestor modificari. Separat de imbunatatirea software-ului, Samsung intentioneaza sa foloseasca si o carcasa din aluminiu pentru terminalul sau in ideea de a ii oferi un design premium, asa ca va fi interesant de vazut ce va aduce pe piata.