Prezentarea Samsung Galaxy S6 a fost programata, iata cand va avea loc

Samsung Galaxy S6 Edge

  Prezentarea Samsung Galaxy S6 este unul dintre subiectele importante ale actualei perioade, viitorul varf de gama Samsung anuntandu-se a fi un adevarat competitor pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus. La sfarsitul anului trecut am afla specificatiile Samsung Galaxy S6, insa iata ca acum vorbim in sfarsit si despre primele detalii privind prezentarea Samsung Galaxy S6.

  Stiti deja de anul trecut ca Samsung pregateste nu una, ci doua versiuni ale noului terminal, un Samsung Galaxy S6 normal si un Samsung Galaxy S6 Edge cu ecran curbat. Prezentarea Samsung Galaxy S6 este programata impreuna cu Samsung Galaxy S6 Edge, insa pana atunci vom vedea ambele terminale in martie la Mobile World Congress.

Prezentarea Samsung Galaxy S6 va avea loc la Mobile World Congress

  Mobile World Congress va avea loc in perioada 2 – 5 martie 2015 in Barcelona, asa ca intr-una dintre acele zile vom vedea ambele terminale. Prezentarea Samsung Galaxy S6 va fi un eveniment major pentru conferinta, cei de la Samsung alegand totusi anul trecut sa organizeze un eveniment separat pentru a prezenta Samsung Galaxy S5.

  In aceasta idee, prezentarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar putea fi mutata la o data ulterioara de catre cei de la Samsung, insa in momentul de fata planul este gandit pentru a-l arata lumii atunci. Daca prezentarea Samsung Galaxy S6 Edge va avea loc la inceputul lunii martie, atunci noile terminale ar putea fi disponibile in luna aprilie.

Motorola Moto 360

  Separat de prezentarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, compania coreeana intentioneaza sa prezinte un nou smartwatch. Marea noutate adusa de catre acest produs este ecranul rotund potrivit pentru sistemul de operare Android Wear(precum Motorola Moto 360 din imaginea de mai sus), asta daca nu cumva Samsung va alege sa foloseasca propriul sistem de operare Tizen.

  Acestea fiind spuse, in martie vom vedea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge pentru prima oara, primul dintre ele urmand a avea cel putin o structura metalica.

8 COMENTARII

  1. Asta voiam sa zic si eu :))) mai asteapta o saptamana sa mai instalezi mai multe aplicatii pe note 4, sa mai ocupi putin din memorie si dupa vorbim :)))
    P.S. Detin note 3

  2. de parca iphone-ul nu are lag :)) deschide 2-3 aplicatii si ii gata IOS-ul :)) IOS-ul nici nu poate fi numit sistem de operare,niste icone-uri care le dai o data la stanga si inca o data la dreapta…bine zis come on =)))