Prima Pagina important Prezentarea Samsung Galaxy S6 a fost programata, iata cand va avea loc

Prezentarea Samsung Galaxy S6 a fost programata, iata cand va avea loc

Samsung Galaxy S6 Edge

  Prezentarea Samsung Galaxy S6 este unul dintre subiectele importante ale actualei perioade, viitorul varf de gama Samsung anuntandu-se a fi un adevarat competitor pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus. La sfarsitul anului trecut am afla specificatiile Samsung Galaxy S6, insa iata ca acum vorbim in sfarsit si despre primele detalii privind prezentarea Samsung Galaxy S6.

  Stiti deja de anul trecut ca Samsung pregateste nu una, ci doua versiuni ale noului terminal, un Samsung Galaxy S6 normal si un Samsung Galaxy S6 Edge cu ecran curbat. Prezentarea Samsung Galaxy S6 este programata impreuna cu Samsung Galaxy S6 Edge, insa pana atunci vom vedea ambele terminale in martie la Mobile World Congress.

Prezentarea Samsung Galaxy S6 va avea loc la Mobile World Congress

  Mobile World Congress va avea loc in perioada 2 – 5 martie 2015 in Barcelona, asa ca intr-una dintre acele zile vom vedea ambele terminale. Prezentarea Samsung Galaxy S6 va fi un eveniment major pentru conferinta, cei de la Samsung alegand totusi anul trecut sa organizeze un eveniment separat pentru a prezenta Samsung Galaxy S5.

  In aceasta idee, prezentarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar putea fi mutata la o data ulterioara de catre cei de la Samsung, insa in momentul de fata planul este gandit pentru a-l arata lumii atunci. Daca prezentarea Samsung Galaxy S6 Edge va avea loc la inceputul lunii martie, atunci noile terminale ar putea fi disponibile in luna aprilie.

Motorola Moto 360

  Separat de prezentarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, compania coreeana intentioneaza sa prezinte un nou smartwatch. Marea noutate adusa de catre acest produs este ecranul rotund potrivit pentru sistemul de operare Android Wear(precum Motorola Moto 360 din imaginea de mai sus), asta daca nu cumva Samsung va alege sa foloseasca propriul sistem de operare Tizen.

  Acestea fiind spuse, in martie vom vedea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge pentru prima oara, primul dintre ele urmand a avea cel putin o structura metalica.

 • ediiii

  Adevărat competitor? Dar note 4 ce este ?;)) am 2zile de când am trezit de la IPhone 6 plus la note 4 și nu regret nimic ! Sa nu vorbiți de la lag sau nu știu ce pt ca nu are nimic. Și eecranul e bestial

 • Come on :))

 • Pingback: Samsung invata din greseli, ia o decizie RADICALA pentru Samsung Galaxy S6()

 • vm

  @Edi: mai asteapta o saptamina, mai instaleaza niste aplicatii si mai vorbim..

 • Marius

  Asta voiam sa zic si eu :))) mai asteapta o saptamana sa mai instalezi mai multe aplicatii pe note 4, sa mai ocupi putin din memorie si dupa vorbim :)))
  P.S. Detin note 3

 • ADY

  de parca iphone-ul nu are lag :)) deschide 2-3 aplicatii si ii gata IOS-ul :)) IOS-ul nici nu poate fi numit sistem de operare,niste icone-uri care le dai o data la stanga si inca o data la dreapta…bine zis come on =)))

 • ediiii

  @ADY ăsta vroiam sa zic eu :)) deblochezi iphonul dai stânga dreapta și il.blochezi la loc. E așa plictisitor. Măcar la note ai ce face cu el. Niște teme niște widget uri , s-pen, pana acum Nam întâlnit lag, I am scos toate animațiile, și merge perfect. La IPhone 6 plus mai aveam lag. Se mai bloca Facebookul. Cel mai mult la note îmi place split screen ul. Eram și pe YouTube mă uitam la ceva și eram și pe Facebook. Iphone nu o sa aibă așa ceva niciodată. Și bateria pare ca tine mai bine pe note

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 va avea un procesor de 64 biti()

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 va avea o functie a iPhone pentru a fi mai atractiv()

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu vor fi rezistente la apa()