TOP 27 smartphone-uri cu cea mai mare baterie pentru carcasa

smartphone baterie carcasa

  Daca vreodata in viata voastra v-ati intrebat care dintre smartphone-urile vandute pe glob au cea mai mare baterie in raport cu carcasa, ei bine astazi veti afla acest lucru. O publicatie din China s-a gandit sa calculeze cati mAh/cm³ ofera cele mai populare smartphone-uri ale momentului si in imaginea de mai sus aveti facute toate calculele necesare pentru a va forma o opinie.

  Huawei Honor 6 si Huawei Honor 6 Plus sunt smartphone-urile care au cele mai mari baterii in raport cu carcasa, ele avand baterii de 3100 mAh si 3600 mAh la ecrane de 5 inch si 5.5 inch. In urma lor regasim Huawei Ascend Mate 7 cu o baterie de 4100 mAhpentru un ecran de 6 inch, compania chineza acordand o importanta deosebita oferirii unei autonomii puternice pentru propriile produse.

  iPhone 6 Plus cu a sa baterie de 2915 mAh se plaseaza pe pozitia a 8-a in acest top, in timp ce iPhone 6 cu a sa baterie de 1810 mAh se plaseaza abia pe pozitia 24 conform calculelor. Intre ele exista o multitudine de terminale produse de catre companii asiatice, o buna parte dintre ele fiind complet necunoscute occidentului, Samsung si Sony regasindu-si un loc printre ele.

  Avand ecrane mari si hardware puternic, smartphone-urile au nevoie si de baterii de capacitate mare, altfel risca sa se opreasca din functionare chiar in timpul utilizarii. Avand in vedere ca foarte multi utilizatori isi cumpara smartphone-urile luand in calcul bateria pe care ele o au disponibila pentru ei, un top de acest gen ajuta lumea sa afle ce anume le merita atentia.