Prima Pagina autonomie TOP 27 smartphone-uri cu cea mai mare baterie pentru carcasa

TOP 27 smartphone-uri cu cea mai mare baterie pentru carcasa

smartphone baterie carcasa

  Daca vreodata in viata voastra v-ati intrebat care dintre smartphone-urile vandute pe glob au cea mai mare baterie in raport cu carcasa, ei bine astazi veti afla acest lucru. O publicatie din China s-a gandit sa calculeze cati mAh/cm³ ofera cele mai populare smartphone-uri ale momentului si in imaginea de mai sus aveti facute toate calculele necesare pentru a va forma o opinie.

  Huawei Honor 6 si Huawei Honor 6 Plus sunt smartphone-urile care au cele mai mari baterii in raport cu carcasa, ele avand baterii de 3100 mAh si 3600 mAh la ecrane de 5 inch si 5.5 inch. In urma lor regasim Huawei Ascend Mate 7 cu o baterie de 4100 mAhpentru un ecran de 6 inch, compania chineza acordand o importanta deosebita oferirii unei autonomii puternice pentru propriile produse.

  iPhone 6 Plus cu a sa baterie de 2915 mAh se plaseaza pe pozitia a 8-a in acest top, in timp ce iPhone 6 cu a sa baterie de 1810 mAh se plaseaza abia pe pozitia 24 conform calculelor. Intre ele exista o multitudine de terminale produse de catre companii asiatice, o buna parte dintre ele fiind complet necunoscute occidentului, Samsung si Sony regasindu-si un loc printre ele.

  Avand ecrane mari si hardware puternic, smartphone-urile au nevoie si de baterii de capacitate mare, altfel risca sa se opreasca din functionare chiar in timpul utilizarii. Avand in vedere ca foarte multi utilizatori isi cumpara smartphone-urile luand in calcul bateria pe care ele o au disponibila pentru ei, un top de acest gen ajuta lumea sa afle ce anume le merita atentia.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.