MacBook Air 12 inch intra in productie, iata cand va fi lansat

MacBook Air 12 inch productie

  Saptamana trecuta v-am prezentat schimbarile pregatite pentru MacBook Air 12 inch de catre compania Apple, iar astazi aflam detalii noi. Conform unor surse asiatice din interiorul lantului de distributie al companiei Apple, Quanta Computer a inceput deja productia viitorului produs, angajand un numar mare de persoane pentru a-si putea indeplini obligatiile fata de Apple.

  Quanta Computer este un vechi partener Apple care produce MacBook-uri, dar care va produce si viitorul Apple Watch, care va fi lansat in luna martie. Mai devreme decat el va ajunge pe piata MacBook Air 12 inch, iar asta avand in vedere ca productia a inceput acum, deci in aproximativ o luna vom vedea si produsul disponibil pentru achizitie in magazine.

Taiwan-based ODM Quanta Computer has begun volume production of the new 12-inch MacBook Air, paving the way for Apple to launch the device in the first quarter of 2015, according to sources at Taiwan-based supply chain. Quanta has stepped up efforts to recruit more workers in order to ramp up the production, revealed the sources. Since Quanta has also landed orders for production of Apple Watch, Quanta plans to hire an additional of 30,000 workers in the first quarter of 2015.

  Quanta Computer intentioneaza sa angajeze nu mai putin de 30.000 de persoane pentru a produce Apple Watch si MacBook Air 12 inch in baza comenzilor inregistrate de la Apple. Cifra este mare si demonstreaza faptul ca Apple a plasat comenzi pentru un numar ridicat de produse la Quanta Computer, primele loturi urmand a fi livrate in saptamanile urmatoare.

  Conform acelorasi surse, MacBook Air 12 inch va fi lansat in primul trimestru fiscal al anului 2015, deci tot ceea ce v-am spus mai sus legat de lansare se potriveste cu planurile Apple. Nu este exclus ca atat Apple Watch, cat si MacBook Air sa fie lansate impreuna pe piata, compania Apple putand organiza o conferinta speciala in luna martie pentru a prezenta ambele produse.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca va merita cumva o prezentare a produsului si nu cred ca o vor face fara sa aibe si apple watch gata de lansare. Deci probabil pe la sf lui Februarie