TextBlade – tastatura fizica GROZAVA pe care o vei dori pentru iPhone sau iPad (Video)

  TextBlade este o tastatura extremd e interesanta care este pregatita pentru lansare pe piata, iar in clipul video de mai sus o puteti vedea in toata splendoarea sa. TextBlade este o tastatura magnetica cu un design unic, ea avand marimea unei carcase pentru terminale iPhone cand este pliata, dar dupa desfacere permite tastarea rapida a orice dorim noi folosind orice aplicatie.

  TextBlade se conecteaza prin Bluetooth la un terminal iPhone, ea fiind gandita pentru a fi unita folosind magneti, tastele sale fiind magnetice, interconectate folosind simpla atractie a magnetilor. Tasta space a TextBlade ascunde o baterie care o poate mentine functionala timp de o luna de zile, ea avand implementat si un sistem de incarcare rapida care o incarca in 10 minute si ofera o autonomie de 3 zile.

With each incarnation of the iPhone and smartphones in general, people still keep longing for a physical keyboard that will enable them to get back to the retro feeling of typing on their phone. I wouldn’t even be able to tell you how many physical USB and Bluetooth keyboards have been launched since smartphones were announced. Luckily the stream of ideas haven’t stopped, and today WayTools announced the TextBlade, which is intended to breathe new life into the physical keyboard in a way we haven’t seen before.

  Desi la o prima vedere TextBlade arata ca un concept al unei tastaturi a viitorului, insa in realitate vorbim despre o tastatura care poate fi precomandata chiar in momentul de fata. Pentru numai 99$ oricine o poate comanda in momentul de fata de pe website-ul producatorilor, primele unitati urmand a fi livrate catre clienti abia in luna martie a acestui an.

  Ca sa fiu sincer, nu am vazut de ceva vreme un produs atat de bine gandit precum TextBlade, design-ul sau unic si functionalitatea facand-o un accesoriu ideal pentru persoane care calatoresc des.