Work – Facebook lanseaza o aplicatie utilizabila cat esti la serviciu

Facebook at Work este o platforma a Facebook dedicata companiilor care doresc sa le ofere angajatilor posibilitatea de a interactiona printr-o retea proprie de mesagerie.

Facebook@Work

  Work este o noua aplicatie pregatita pentru lansare de catre aplicatia Facebook, ea fiind gandita pentru a le permite angajatilor sa foloseasca reteaua de socializare cat timp sunt la serviciu. Aplicatia are la baza un modul dedicat companiilor, acestea putand crea o versiune interna a Facebook care poate fi utilizata de catre angajati pentru comunicare in interiorul companiei de pe PC sau terminale mobile.

  Facebook testeaza platforma Work de ceva vreme si acum lanseaza o versiune publica a sa, ea permitandu-le angajatilor sa stabileasca intalniri, sa partajeze fisiere sau sa se coordoneze pentru a dezvolta diverse proiecte. Facebook at Work, asa cum este numita platforma, este utilizata de ceva vreme in cadrul Facebook, prin ea facandu-se majoritatea anunturilor dedicate angajatilor companiei.

Facebook at Work’s strength is that we’ve spent ten years and incorporated feedback from 1 billion active users. All of that is embedded now in the same product but adapted for different use cases. When Mark makes an announcement he just posts it on Facebook at Work. When an employer adopts Facebook at Work, they can construct it with a set of new accounts. Users can then link their work and personal accounts together so that they are logged into both at the same time.

  Aplicatia si serviciul lansate astazi vor avea o functionalitate limitata ce va permite doar partajarea de fisiere, nu si editarea lor, cei de la Facebook luand in calcul inclusiv implementarea de reclame in sistem. Aplicatia lansata de Facebook acum va functiona prin intermediul website-ului principal si va necesita o legare a contului unui utilizator de un grup asociat companiei prin care i se va oferi accesul la platforma.

  Facebook intra pe un segment in care exista destui competitori cu servicii similare, insa avand in vedere popularitatea retelei sale si familiarizarea utilizatorilor cu ea, exista sanse foarte mari ca Facebook at Work sa fie utilizat in majoritatea multinationalelor de pe glob.