Siri a devenit mai rapid in iOS 8 (Video)

Siri a evoluat intr-un an cat alti asistenti personali in zece, compania Apple reusind sa imbunatateasca radica rapiditatea cu care sistemul raspunde intrebarilor utilizatorilor.

  Siri este asistentul personal al iOS-ului implementat de catre compania Apple in terminalul iPhone 4S si actualizat de-a lungul timpului in timp ce a fost portat pe iPod Touch si tabletele iPad. Apple a promis ca va imbunatati constant asistentul personal Siri pentru a il face mai rapid si mai exact, iar acest lucru s-a intamplat, clipul video de mai sus fiind o dovada.

  Un blogger american a realizat testul pentru a evidentia faptul ca Apple a reusit sa imbunatateasca semnificativ timpii de raspuns ai Siri, facand asistentul chiar mai rapid decat Google Now in anumite situatii. Asta nu inseamna ca Siri va fi si mult mai exact decat Google Now, ci doar ca veti primi informatiile dorite mai repede decat in trecut, analizarea si procesarea facandu-se mai rapid decat in trecut.

  Un al doilea clip video facut in Belgia demonstreaza exact aceleasi performante surprinzator de bune pentru asistentul personal Siri, compania Apple reusind sa-si optimizeze extrem de bine codul de functionare Siri. Din pacate toate aceste imbunatatiri vin fara suport pentru multe limbi de pe glob, iar asta in ciuda faptului ca Apple continua sa angajeze oameni care sa il implementeze.

  Desi acum Siri nu recunoaste limba romana, pana in momentul in care acest suport va fi implementat, Siri va deveni atat de bun incat veti uita de faptul ca nu l-ati putut utiliza timp de atatia ani de zile in care nu a oferit o experienta grozava.

1 COMENTARIU

  1. degeaba e mult mai rapid sau mai destept decat altceva daca pe Romania si multe tari din Europa nu poti sa te folosesti mai deloc de el: cautare locatii, cerere navigare catre locatii, geofence notifications etc.