Evernote Premium este oferit gratuit clientilor Telekom Romania

Telekom Romania a anuntat in cursul acestei zile ca va oferi conturi Evernote Premium gratuit clientilor proprii pentru o perioada de 12 luni de zile.

6

  Evernote Premium este oferit gratuit de catre Telekom Romania clientilor eligibili din tara noastra, totul facand parte dintr-un proiect european ce ofera serviciul gratuit in 13 state europene. Incepand din cursul acestei luni Deutsche Telekom si Evernote le vor oferi propriilor clienti conturi Evernote Premium fara niciun cost suplimentar.

  Conform operatorului de telefonie mobila, valoarea fiecarei gratuitati este de 40€ per client, ofera Evernote Premium fiind valabila pentru clientii din Romania, Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia.

  Fara a oferi detalii despre ceea ce inseamna eligibilitatea pentru Evernote Premium, cei de la Telekom Romania ofera gratuitatea de 12 luni doar celor care nu au beneficiat de oferta pana acum. Cei care beneficiaza de oferta de 6 luni de zile vor primi o extensie pentru inca 6 luni de zile, ea fiind accesibila printr-un cod pe care clientii il vor primi prin email.

  Detalii suplimentare despre campania Telekom Romania aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Evernote şi Deutsche Telekom extind parteneriatul

  • Evernote Premium pentru clienţii din toate cele 13 state europene în care grupul Deutsche Telekom este prezent.
  • Clienții eligibili Telekom Romania Mobile Communications se pot bucura de oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional.

Începând din ianuarie, Deutsche Telekom şi Evernote, compania care oferă soluții pentru o zi de lucru mai productivă, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa. Aceasta echivalează cu un beneficiu de aproximativ 40 de euro per client. Oferta este valabilă pentru abonaţii grupului Deutsche Telekom din toate cele 13 ţări europene în care acesta operează: România, Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia.

Evernote este un spaţiu de lucru care permite clienţilor să ia notiţe, să scrie documente, să salveze pagini web, să creeze fișiere audio şi să îşi împărtăşească ideile oriunde și oricând își doresc. Conturile Premium oferă utilizatorilor limite superioare de upload, un sistem de căutare a notiţelor mai rapid şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte disponibilitatea offline a notiţelor.

Compania din Silicon Valley şi Deutsche Telekom extind parteneriatul din 2013 pentru încă doi ani. „Reacţiile ne-au arătat că utilizatorii noştri apreciază foarte mult Evernote şi produsele sale pentru că le sporesc productivitatea zi de zi. De aceea, suntem încântaţi că de acum înainte vom putea oferi Evernote Premium nu doar pentru şase luni, ci pentru un an întreg”, a declarat Marc Sommer, Vice President Group Business Development, Deutsche Telekom.

Alex Pachikov, Vice President of Partnerships la Evernote, a adăugat: „Dispozitivele mobile joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa noastră. Evernote, care pune accentul pe oferirea unui spaţiu de lucru productiv pe orice tip de ecran, oriunde, reprezintă elementul complementar perfect pentru aceste dispozitive. Suntem foarte încântaţi să continuăm să le oferim clienţilor Deutsche Telekom experienţa Evernote Premium împreună cu cele mai bune servicii”.

Toți clienții eligibili Telekom Romania Mobile Communications pot să activeze oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional. Clienții care deja au beneficiat de 6 luni gratuite ale ofertei Premium vor primi un e-mail cu un cod Evernote Premium, pe care îl pot folosi pentru a beneficia încă 6 luni gratuite.