Samsung va copia o functie a Apple Watch

Samsung Orbis este un viitor smartwatch care va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2015, el urmand a avea o coroana digitala similara cu cea a Apple Watch.

Apple Watch coroana

  Samsung copiaza diverse elemente sau tehnologii ale produselor Apple de ani de zile si daca Apple a decis sa lanseze un smartwatch care are o functie interesanta, Samsung trebuie sa o preia. In aceasta idee, cei de la Samsung se pregatesc sa prezinte un nou smartwatch in cadrul Mobile World Congress 2015, el urmand a avea o coroana digitala.

  In imaginea de mai sus aveti prezentata coroana digitala pe care Apple Watch o va contine, ea oferind posibilitatea de a controla anumite functii ale ceasului. Desi Samsung va implementa o componenta similara in propriul produs, ea nu va oferi aceeasi functionalitate si va avea un rol mai mult estetic.

Apple has made quite a big deal of the digital crown that is featured on the Apple Watch, and while Samsung is matching Apple in the fact that the power button on the Orbis will be crown-shaped, the company is not adding any specific functionality on the crown.

  Viitorul smartwatch Samsung urmeaza sa aiba un inel circular care va inconjura ecranul si va permite controlarea unui numar diverse de functii ale sistemului de operare Android Wear. Numit Orbis, smartwatch-ul va avea un ecran circular si un design diferit de cel al Apple Watch, deci singurele similitudini dintre dispozitive se vor limita doar la coroana digitala.

  De ce a ales Samsung sa foloseasca o asemenea componenta este greu de spus, insa nu este greu de inteles de ce alege constant sa copieze produsele companiei Apple. Acestea fiind spuse, vom vedea Samsung Orbis in cadrul Mobile World Congress la inceputul lunii martie si atunci vom sti cat de mult din functionalitatea Apple Watch va fi reprodusa in el.