Apple incepe sa vanda iMac Retina 5K reconditionate

iMac Retina 5K este in sfarsit disponibil pentru cumparare reconditionat din Apple Store-uri la reducere substantiala fata de predul de lista.

iMac Retina 5K

  iMac Retina 5K a fost lansat de catre compania Apple la sfarsitul anului trecut, acesta fiind primul produs al companiei americane care ofera un ecran de rezolutie 5K. iMac-ul a fost laudat de catre toti cei care l-au testat dupa lansarea oficiala si acest lucru este de inteles, ecranul fiind gandit pentru a afisa imagini cat se poate de clare.

  iMac Retina 5K a inregistrat vanzari foarte bune dupa lansarea pe piata si sarbatorile de iarna i-au adus companiei americane o multitudine de clienti, insa nu toti au fost multumiti de produs. In aceasta idee Apple a inceput sa vanda iMac-uri reconditionate prin intermediul propriului website, majoritatea dintre ele fiind unitati cumparate si returnate de catre clientii nemultumiti.

  Un iMac Retina 5K reconditionat cu procesor quad-core Intel i5 tactat la 3.5 GHz, 8 GB RAM, HDD de 1 TB si placa grafica AMD Radeon R9 costa 2119$, cu 380$ mai putin decat pretul de lista. Apple ofera o reducere de 15% pentru aceste produse verificate pentru a indeplini standardele de functionare ale unui produs nou si ele un pret foarte bun.

  Separat de modelul de baza, Aple comercializeaza inclusiv versiuni cu 16 GB RAM si HDD 3TB sau flash storage de 512 GB, insa aceste modele au un pret de vanzare de 2549$. Disponibilitatea fiecarui model depinde de tara Apple Store-ului in care il cautati, asa ca ati putea avea rezultate diferite pentru cautari facute in tari diferite.