SONICable iti incarca iPhone-ul de 2 ori mai repede (Video)

http://vimeo.com/116207382

  SONICable este un cablu pentru incarcarea iPhone-urilor prezentat in clipul video de mai sus, el promitand sa incarce un iPhone de 2 ori mai repede decat in mod normal. Obtinand finantare prin intermediul website-ului de crowdfunding Indiegogo, SONICable nu este autorizat oficial de Apple, dar este capabil sa faca inarcare rapida si sincronizare de date.

  SONICable este gandit special pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, producatorii sai promitand sa ofere mai mult amperaj pentru o incarcare de 2 ori mai rapida a terminalelor. SONICable este prezentat ca fiind cel mai avasant cablu de incarcare a iPhone-urilor dezvoltat vreodata, iar asta prin prisma tehnologiei sale.

SONICable incarcare rapida iPhone

  SONICable este disponibil in versiuni cu conectori Lightning sau micro-USB pentru a incarca orice fel de terminale mobile si are implementat un port USB dual pentru conectarea usoara la calculatoare. Separat el are montat si un comutator care ne ofera posibilitatea de a activa modulul care permite sincronizarea de date cu terminalele si cel care permite incarcarea rapida a terminalelor.

  SONICable a obtinut de 7 ori mai multi bani decat avea nevoie pentru finantare, deci va ajunge cu siguranta pe piata in cursul acestui an. Pretul de vanzare al SONICable este de 27$ si in acesti bani veti avea un produs extrem de util care combinat cu un incarcator pentru iPad va poate oferi o incarcare extrem de rapida.