Plummet, sau cum tragedia unui barbat a devenit un joc pentru iPhone

5

Plummer Free Fall

  Mark Major este un barbat care in urma cu 8 ani de zile a fost implicat intr-un tragic accident petrecut in China, el avand recent inspiratia de a isi transforma tragedia intr-un joc pentru iPhone. Cu 8 ani de zile in urma, Major se plimba pe o strada din China, el cazand intr-o gura de canal deschisa, fracturandu-si coloana.

  Salvat de catre pompieri, el a continuat sa munceasca timp de 7 ani de zile pana in momentul in care a fost concediat si s-a hotarat sa faca o schimbare radicala cu viata sa. Aflan despre povestea unui barbat care a trecut printr-un tragic accident de masina si a produs un joc pentru iPhone in baza sa, Major s-a hotarat sa faca acelasi lucru.

  In baza povestii sale a luat nastere jocul Plummet Free Fall in care utilizatorii trebuie sa ghideze un personaj aflat in cadere libera spre pamant. Personajul cade printr-un spatiu stramt plin de obstacole, totul fiind realizat aproximativ la fel precum in cazul accidentului sau din China, o placa aflata intre peretii acelei guri de canal atenuandu-i caderea.

  Jocul este primul realizat de catre compania recent fondata de catre Mark Major, dar probabil nu va fi ultimul, barbatul fiind hotarat sa produca si alte titluri. Deocamdata nu se stie ce succes va avea jocul in App Store, insa jocul este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in magazinul Apple.