Un prototip al iPod Classic 4G apare pe eBay la un pret pe masura

Un prototip al iPod Classic 4G este pus in vanzare la licitatie pentru pretul de 4500$ , acesta fiind probabil singurul dispozitiv de acest gen pus in vanzare undeva pe glob.

prototip iPod Classic

  iPod Classic a fost scos din vanzare anul trecut de catre compania Apple deoarece vanzarea sa nu mai era profitabila pentru cei din Cupertino. Aceasta disparitie a produsului din magazine a generat o crestere susbtantiala a pretului sau de vanzare si v-am spus ca unii utilizatori sunt dispusi sa plateasca minim dublu pentru un asemenea produs.

  Desi putine iPod Classic mai sunt disponibile pe piata, un prototip al iPod Classic 4G a aparut recent pe eBay, un vanzator fiind interesat sa obtina nu mai putin de 4500$ in schimbul vanzarii sale. Pentru ca vorbim despre un prototip, care are 40 GB spatiu de stocare, el are toate programele folosite de catre Apple pentru a testa aceste produse si acest lucru il face atractiv.

Up for sale is an extremely rare prototype/DVT (Design Verification Testing) iPod classic. I have yet to see an iPod classic prototype come up for sale to this day. This is your chance to pick up what could be the only prototype iPod classic in the real world.This iPod has the letters DVTS clearly engraved on that back signifying this was used for Design Verification Testing.

  Vanzatorul sau sustine ca acesta ar fi singurul prototip al iPod Classic 4G care ar fi fost pus in vanzare pana acum de catre cineva, el oferindu-i oricarei companii sansa de a afla cum isi testeaza Apple produsele. Desi deocamdata nimeni nu a demonstrat ca acest tip de produse sunt cumparate de catre competitori ai Apple, nu este greu de crezut ca ei o fac pentru a putea copia mai eficient iDevice-urile.