Apple si “mesajul secret” din termenii si conditiile de utilizare ai iCloud

apple iCloud mesaj secret

  Documentul care include termenii si conditiile de utilizare ai iCloud este extrem de lung, extrem de complicat si gandit pentru a nu fi citit, conform unui american care s-a gandit sa ne prezinte o mica poveste din interiorul sau. citind intregul text al acestui document, barbatul s-a hotarat sa creeze o poveste cu o parte dintre cuvintele folosite de catre Apple, iar mai jos o puteti vedea.

This is the story of a man, who one day was too busy or maybe too lazy
that he, too quickly, clicked on I agree. What the latter did not forsee, is that he could never again disagree. The lesson of this story is that one shall not concede, to something one does not read.

  Numita “Barbatul care a acceptat”, povestea creata de catre american prin selectarea anumitor cuvinte din document are rolul de a fi un pamflet care sa convinga oamenii sa citeasca acest tip de documente. Ratiunea din spatele actiunii sale sta la baza faptului ca multe dintre prevederile termenilor si conditiilor ne fac sa acceptam diverse obligatii ciudate care in multe cazuri nici macar nu ar  avea aplicabilitate.

  Desi ideea este interesanta si povestea mica merita citita, e putin probabil ca vreo persoana sa se lase convinsa sa citeasca zeci de pagini de documente de acest gen.