Un “prototip” al Apple Watch a fost vandut pe eBay

prototip Apple Watch

  Apple Watch va fi lansat in luna martie de catre compania Apple, insa pana atunci cineva s-a gandit sa puna in vanzare prin intermediul eBay ceea ce sustinea el a fi un prototip al viitorului smartwatch. In imaginea de mai sus puteti vedea “prototipul” Apple Watch pus in vanzare pe eBay, el fiind cumparat de catre o persoana la pretul de 260$, asta dupa 31 de oferte facute pentru el.

  Desigur ca este extrem de usor de observat faptul ca obiectul din imagine este departe de a fi un ceas, insa vanzatorul sau sustine ca l-a obtinut de la un var care lucreaza in cadrul companiei Apple. In ciuda faptului ca este cat se poate de clar ca acel obiect nu este nici pe departe un prototip facut de Apple, cineva s-a lasat totusi pacalit sa plateasca pe el mai putin decat une viitorul produs

Up for auction is an apple watch.  Be the first to own the apple product before It goes on sale.  The his is a prototype and not the watch that is the finished product.  I obtained this watch from a cousin who works for Apple.  Good luck bidding.  Watch is brand new and works perfectly.  Comes with charger.

  Desi in general prototipurile se vand cu mult mai multi bani decat un produs real, cineva a fost indeajuns de credul pentru a cumpara ceea ce vedeti in imaginea de mai sus. Licitatia in sine ajunsese pana la valoarea de 390$, insa se pare ca persoanele care au facut aceste oferte au realizat ca este vorba despre nimic mai mult decat o pacaleala grosolana, asa ca au renuntat la idee.

  Acestea fiind spuse, avem o noua dovada a istetimii americanilor.