Sid Meier’s Starships este pregatit pentru lansare in App Store (Video)

  Sid Meier’s Starships  este un nou joc dezvoltat de catre Fireaxis si 2K Games, iar in clipul video de mai sus ii vedem intregul gameplay pregatit de catre cele doua companii. Avand gameplay-ul centrat in universul Civilization: Beyond Earth, noul joc ne ofera posibilitatea de a continua povestea titlurilor existente in App Store.

  Dupa cum probabil va imaginati deja, jocul este unul turn-based, astfel toate miscarile noastre vor fi conditiionate de incheierea unei ture de joc si asteptarea ca ceilalti jucatori sa isi faca miscarile. Actiunea va avea la baza descoperirea unei civiliatii extraterestre care v-a cerut ajutorul, ea trebuind descoperita in universul jocului.

  Descoperind civilizatia aflata in nevoia ajutorului vostru, voi veti avea mai apoi rolul de a o ajuta sa isi recladeasca lumea distrusa. Pentru a ajunge acolo veti avea controlul asupra unei flote intregi de nave spatiale pe care le veti folosi inclusiv pentru a va apara sau a ataca tot ceea ce va iese in cale in calatoria voastra.

  Sid Meier’s Starships va fi lansat la inceputul acestui an in format universal in App Store.