Ultimus – o noua tema eleganta pentru iOS 8

Ultimus tema ios 8

  Ultimus este o noua tema pentru iOS 8 lansata in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, ea oferindu-ne posibilitatea de a aduce putina eleganta in ecranul principal de aplicatii al sistemului de operare. In imaginea de mai sus aveti prezentata schimbarea pe care o aduce aceasta tema dedicata iDevice-urilor noastre, ea avand iconite special conceputa de catre dezvoltatorul sau.

  Separat de iconite, Ultimus elimina background-ul care apare in mod normal in dock-ul de aplicatii vizibil in ecranul principal, facand interfata mult mai fluida. Pentru tema Ultimus avem disponibile 125 de iconite, 7 wallpaper-uri retina speciale, suport pentru toate terminalele iPhone, dar si modificari pentru interfata diverselor aplicatii ale sistemului de operare.

Compatible with iOS 8. Retina capable device required. Ultimus – 125 icons, UI upgrades and 7 Retina wallpapers for iPhone 5, 5s, 6 and 6+. Taking requests for your missing icons through Cydia only. Compatible with all retina devices running iOS 8.X.X. 

  Ultimus este disponibila pentru descarcare la pretul de 2$ din repo-ul BigBoss al Cydia.