Google Chrome update aduce un design nou si multe noutati

Google Chrome material

  Google Chrome pentru iOS a fost actualizat in cursul acestei seri de catre compania Google, noua versiune a aplicatiei pentru iOS aduca un design material inspirat din Android 5.0 Lollipop, dar si multe alte noutati. Schimbarea de design se aplica atat pentru interfata dedicata terminalelor iPhone, cat si pentru cea dedicata tabletelor iPad, astfel ca veti avea parte de o modificare indiferent cum folositi browserul.

  Separat de design, Google a implementat suport pentru functia Handoff a iOS 8, aceasta oferind posibilitatea de a continua navigarea pe internet de pe un Mac pe un iDevice si invers. Pentru ca acest lucru sa functioneze este necesara interconectarea unui iDevice la Mac prin Handoff, sistemul permitand continuarea navigarii atat in browserul Google Chrome, cat si in cel Safari al sistemului de operare.

  • New look with Material Design bringing bold graphics, fluid motion, and tactile surfaces
  • iOS 8 optimizations and support for bigger phones
  • Support handoff from Chrome to your default browser on OS X
  • Stability improvements and bug fixes

  In final, versiunea 40 a Google Chrome pentru iPhone si iPad imbunatateste compatibilitaea cu iOS, aduce suport total pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar rezolva si diverse alte buguri, imbunatatind performantele generale. Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Chrome – web browser by Google

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Browse fast on your iPhone and iPad with the Google Chrome browser that you love on desktop. Pick up where you left off on your other devices, search by voice and save up to 50% of data usage while browsin…


Dimensiunea aplicatiei este: 55.3 Mb