Cata incredere mai ai in actualizarile pentru iOS ?

Dupa luni de zile de lansari nereusite ale unor actualizari pentru iOS 8, cata incredere mai aveti voi in compania care se prezinta a fi perfecta, dar are atat de multe probleme ?

iOS 8 probleme

  iOS 8 a fost lansat in luna septembrie a anului trecut si toti cei care l-au instalat sau citesc iDevice.ro au aflat ca Apple a reusit sa aduca utilizatorilor un sistem de operare cu numeroase probleme. De la prima si pana la cea mai recenta versiune a iOS 8, compania Apple nu a reusit sa-si rezolve toate problemele existente pentru iDevice-uri, ba din contra, a creat altele suplimentare intr-o incercare de a le rezolva.

  Din pacate iOS 8 s-a dovedit a fi cea mai problematica versiune a iOS lansata pana acum de catre compania Apple si asta in conditiile in care multi utilizatori se asteptau la cu totul altceva de la cei din Cupertino. In conditiile in care Apple se prezinta ca o companie ce incearca sa faca toate lucrurile si produsele perfect, oare cata incredere putem avea in ceea ce ne ofera ea pentru terminalele noastre?

  Dupa lansarea primelor versiuni ale iOS 8 am vazut extrem de multi oameni reticenti sa instaleze actualizarile pregatite de catre compania Apple si asta din cauza numeroaselor probleme ascunse pe care ele le ascund. Totul a culminat cu dezactivarea functiei GSM pentru iPhone-uri si unele tablete iPad prin lansarea iOS 8.0.1, dar asta in ciuda faptului ca Apple a incercat sa prezinte problema ca fiind una minora.

  In conditiile in care o actualizare pentru iOS ne poate lasa fara functia GSM, cu o autonomie scazuta la baterie, cu supraincalzire sau performante reduse, oare ce incredere putem avea in Apple? Ei bine indiferent de ceea ce va face Apple, unii fani ai companiei vor instala actualizarile si de la ei vom afla ce este bine si ce este rau, insa niciodata nu te poti baza pe un singur set de utilizatori.

  Apple a avut nevoie de ani de zile pentru a construi un nivel ridicat de incredere in produsele sale si iOS 8 a reusit sa o reduca simtitor, probabil pentru o buna perioada de timp. Apple si-a schimbat strategia de testare a actualizarilor pentru iOS, este mult mai atenta cu ceea ce ne ofera si cateva lansari reusite vor face uitate, probabil, esecurile din lunile trecute, iar in viitor probabil nu vom mai trece prin asemenea probleme.

  Voi cata incredere mai aveti in actualizarile lansate de Apple ?