Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri Apple ofera iOS 8.1.3 beta 2 angajatilor

Apple ofera iOS 8.1.3 beta 2 angajatilor

image

  iOS 8.1.3 este testat in momentul de fata de catrr angajatii companiei Apple si unii angajati ai partenerilor sai, compania americana livrandu-le cea de-a doua versiune beta a sistemului de operare. Avand build-ul 12B466, noua versiune vine la mai bine de o saptamana distanta de build-ul anterior si deocamdata nu are listat un changelog pentru tot ceea ce a fost schimbat.

  Desi multi dintre voi asteptati lansarea iOS 8.1.3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, nous versiune nu va aduce schimbari majore, dar acest lucru vi l-am spus deja saptamana aceasta. Conform celor care testeaza actualizarea, compania americana a facut doar schimbari minore care privesc rezolvarea unor probleme existente sau imbunatatirea performantelor, din punct de vedere vizual totul ramanand neschimbat.

  Nu se stie cand va decide compania Apple da ofere public iOS 8.1.3 pentru toti utilizatorii de pe glob, dar probabil pana la sfarsitul acestei luni il vom avea disponibil.

 • Ionuț

  Se pare că au învățat din greșeli și nu se mai grăbesc să lanseze update-uri aiurea. sper să rezolve lagul la primirea unui apel..

 • ck

  Si eu sper lagul de apel!

 • isymplu

  Eu cred ca este intentionat lasat lag-ul acela.
  In momentul cand tu faci Slide to Answer si pana in momentul cand duci telefonul la ureche, apelantul va fi spus deja “Alo”, daca nu ar fi acel lag, iar tu vei astepta sa auzi vocea lui, ca asa e normal, iar el va astepta ca tu sa ii raspunzi la “Alo-ul” pe care il va fi spus in momentul in care tu duceai telefonul la ureche..
  Pana mea, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, dar asta e logica mea in apararea Apple, cu privire la acel lag, pe care nu l-am sesizat pana nu ati inceput sa scrieti, despre el, aici.

 • Ionel

  Probabil… un cuvant foarte cunoscut de noi… Doar așa ne mai minte Apple…

 • ck

  Acel lag nu era inainte. Ce naiba!!!

 • anonymous

  Are dreptate isymplu. Eu am testat cu castile conectate la telefon si cand am raspuns unui apel acesta s-a conectat imediat, adica fara lag. Toata treaba asta cu lag-ul este gandita pentru a-ti da timp sa duci telefonul la ureche.

 • roby

  Eu nu am nici un lag… iPhone 6 ios 8.1.1

 • seaman

  @roby – tu esti mai lent . Lagul ala a fost dintotdeauna la iPhone , mai accentuat sau nu, dar a fost prezent . Cum de celelalte telefoane nu au lagul asta ?

 • ck

  Dar cat iti trebuie sa duci telefonul la ureche?

 • Isymplu

  Poate tie nu iti ia mult, dar sunt destui care fac slide, apoi se uita sa vada daca au raspuns, si-apoi duc tel spre ureche. Asta iti ia 1-2 secunde lejer.

 • Luci

  Este totuși puțin lag la răspuns si alte telefoane nu il au ce sa mai vorbim si ultimul Ciur de samsung al mamei Răspunde mai repede ca i 5s-i-l meu:)))

 • DAG

  Asta cu lagul interesant e o teorie interesanta. Oricum, ramane o functie enervanta si pentru ardeleni ca pana si pentru ei e prea mare lagul – stau in Ardeal, stiu.