Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge ar putea veni fara o caracteristica IMPORTANTA

Samsung Galaxy S6 concept

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate la inceputul lunii martie in cadrul Mobile World Congress 2015 cu o multitudine de noutati interesante si hardware nou. Printre ele nu se va regasi totusi o caracteristica importanta implementata de catre compania Samsung in cursul anului trecut pentru Samsung Galaxy S5.

  Vorbesc despre “rezistenta la apa” a actualului varf de gama al companiei coreene, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge urmand a fi disponibile fara aceasta caracteristica. Daca Samsung Galaxy S5 putea fi introdus in apa adanca de pana la 1 metru timp de maxim 30 de minute, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge  nu vor beneficia de aceasta caracteristica.

  Este neobisnuit sa vedem ca Samsung renunta la o caracteristica destul de importanta a terminalelor sale in conditiile in care spera sa-si recastige cota de piata pierduta, insa nu este neasteptat. In aceste conditii, utilizatorii trebuie sa aiba foarte mare grija in a isi folosi terminalele deoarece contactul cu lichidele va genera exact aceleasi probleme precum in cazul oricarui alt smartphone.

  Desi Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu vor fi rezistente la apa, Samsung Galaxy S6 Active va avea aceasta caracteristica, in continuarea liniei lansate in trecut. Se pare ca Samsung ar fi decis sa ofere doar acestui model rezistenta la apa in ideea de a reduce costurile de licentiere a tehnologiei, deci ne putem astepta si la scoaterea altor functii in baz aceleiasi idei.