Iata cum arata prima clona a iPhone

Meizu M8 prima clona iPhone

  iPhone 2G a fost lansat in anul 2007 si a devenit rapid un smartphone extrem de popular, atat de popular incat in China au fost produse si unele clone ale sale. Acum daca va intrebati care a fost prima clona a iPhone, ei bine Meizu M8 este raspunsul si in imaginile acestui articol puteti vedea terminalul facut de catre chinezi.

  iPhone 2G a fost prezentat de catre compania Apple in luna ianuarie a anului 2007 si a fost lansat in luna iunie a aceluiasi an, dar Meizu M8 a aparut pe piata in luna aprilie. Apple a lasat jumatate de an distanta intre prezentare si lansare, permitandu-le chinezilor sa obtina schite ale produsului si sa lanseze prima clona inainte ca terminalul real sa apara pe piata.

Meizu M8 prima clona iPhone 1

  Meizu M8 avea un ecran de 3.4 inch cu rezolutie 720 x 480 pixeli, mai mare decat cea a iPhone 2G, iar in ciuda faptului ca nu avea butonul Home circular si o carcasa cu aluminiu, semana foarte bine cu produsul Apple. Dupa aparitia acestui produs, ceilalti producatori chinezi au fost incurajati sa lanseze altele similare in China, ia acum avem o multitudine de modele pentru toate versiunile de iPhone-uri.

  Practic aici vedem de unde a inceput ideea de a copia smartphone-urile Apple, chinezii devenind din ce in ce mai eficienti in a reproduce design-ul iPhone-urilor an dupa an.

Meizu M8 prima clona iPhone 2

Meizu M8 prima clona iPhone 3

Meizu M8 prima clona iPhone 4