Microsoft HoloLens – cel mai cool produs conceput de Microsoft in ultimii ani (Video)

Microsoft HoloLens, tehnologia viitorului prezentata de Microsoft.

https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA

  Microsoft HoloLens este un produs prezentat de catre compania Microsoft in cadrul evenimentului de ieri in care a fost dezvaluit Windows 10 si tot ceea ce aduce el nou. In clipul video de mai sus aveti o prezentare pentru Microsoft HoloLens facuta de catre compania Redmond, asa ca va puteti face o parere in legatura cu ceea ce ofera el.

  Practic Microsoft HoloLens este o pereche de ochelari de realitate virtuala capabila sa proiecteze holograme in fata ochilor nostri, aceste holograme putand fi controlate cu gesturi. HoloLens proiecteaza toate aceste imagini peste ceea ce vedeti voi in camera cu ajutorul ochelarilor, controlul fiind facut in timp real, aparent fara intarziere.

It’s a contraption, to be sure. There’s a small, heavy block you hang around your neck which contains all the computing power. It’s comprised of lenses and tiny projectors and motion sensors and speakers (or something that makes sound, anyway), and god knows what else. And then there’s a screen right there in your field of view.

  Practic Microsoft HoloLens este capabil sa transforme orice spatiu gol in orice mediu doriti voi, totul prin proiectarea de holograme in fata ochilor nostri. Hologramele permite interactiunea prin gesturi, comenzi vocale sau chiar control cu periferice precum un mouse, astfel ca veti putea crea obiecte virtuale pe masa de langa voi in timp real

  Toata tehnologia din spatele Microsoft HoloLens este extrem de complexa si este nevoie de o multitudine de aparate pentru a putea vizualiza totul, insa cei care au testat-o au ramas impresionati. Modul de functionare al Microsoft HoloLens este atat de bine pazit incat jurnalistii carora le-au fost prezentate demonstratii n-au putut nici macar sa filmeze tot ceea ce s-a intamplat.

Microsoft HoloLens animatie

  Practic Microsoft are acum o tehnologie avansata care poate schimba in totalitate modul in care interactionam cu lumea din jurul nostru si compania trebuie felicitata pentru inovatie. Deocamdata nu se stie cand va fi lansat Microsoft HoloLens sau la ce pret va fi disponibil, insa cu siguranta va fi extrem de cautat.

Microsoft HoloLens featured