iPad Pro – stylus-ul apare intr-o prima serie de imagini concept

iPad Pro stylus concept 9

  Acum mai bine de o saptamana ni s-a spus ca Apple intentioneaza sa produca un stylus pentru iPad Pro, accesoriul urmand a potenta functionalitatea tabletei ce urmeaza sa fie lansata pe piata. Desi nu am vazut pana acum decat imagini ale unui stylus Apple prezentat in brevete de inventie ale companiei americane, iata ca astazi avem ocazia de a vedea si o reprezentare grafica a sa. Un concept creat de catre un grafician cunoscut ne prezinta modul in care ar putea arata accesoriul care ar urma sa fie vandut impreuna cu iPad Pro si in imagini il vedeti.

  Ca sa fiu sincer, acest stylus nu are un design extraordinar si nu pare sa iasa in evidenta cu ceva, insa probabil Apple va gandit un produs mult mai interesant. Ceea ce acest stylus are inedit sunt senzorii biometrici pentru monitorizarea functiilor vitale si o coroana digitala similara celei folosite in Apple Watch.

iPad Pro stylus concept

iPad Pro stylus concept 1

iPad Pro stylus concept 2

iPad Pro stylus concept 3

iPad Pro stylus concept 4

iPad Pro stylus concept 5

iPad Pro stylus concept 6

iPad Pro stylus concept 7

iPad Pro stylus concept 8

2 COMENTARII

  1. Macar sa aiba iPad Pro un digitizer , ca sa utilizeze un stylus de asta . dar mi-e ca o sa vina cu un simplu display touch capacitiv si un bat pe post de stylus . Un digitizer adevarat ar creste mult pretul tabletei si nu stiu ce contine iOS ca sa faca uz de capabilitatile unui astfel de device .