Need for Speed: No Limits te va obliga sa cumperi combustibilul necesar curselor de masini

Need for speed no limits combustibil

  Need for Speed: No Limits este un nou joc din seria Need for Speed pe care compania EA Games se pregateste sa-l aduca pe piata in perioada urmatoare, el urmand a fi disponibil gratuit. Desi compania nu va cere bani pentru instalarea sa in iDevice-uri, ceea ce EA Games va face este sa ceara bani pentru combustibilul masinilor. Mai exact, daca veti dori sa participati in curse va trebui sa aveti in rezervor cantitatea de combustibil necesara pentru masina voastra, iar acel combustibil se va consuma dupa fiecare cursa.

  Combustilul va fi oferit gratuit la anumite intervale de timp intre curse, insa daca veti dori sa jucati constant, atunci va trebui sa cumparati combustibil prin in-app purchase-uri. Need for Speed: No Limits va fi, probabil, primul joc lansat vreodata in App Store care va necesita cumpararea de combustibil pentru a efectua cursele de masini conceputa de catre dezvoltatori. Ideea celor de la EA Games este una extrem de stupida si cu siguranta va genera multe critici din partea utilizatorilor, dar ele vor fi pe deplin meritate.

  EA Games stie ca daca va lansa un joc si va cere bani pentru el, titlul va fi piratat, astfel ca “loveste” utilizatorii acolo unde nu pot face prea multe, in-app purchase-urile. Cei de la Real Racing 3 au incercat o strategie similara cu jocul lor, dar au renuntat rapid la idee, asa ca ramane de vazut ce va decide EA Games dupa ce jocul sau va fi retribuit cu review-uri proaste.