Apple implementeaza noi functii pentru aplicatia iCloud Photos

iCloud mail

  Incepand cu iOS 8 compania Apple a implementat o aplicatie web Photos in sistemul iCloud accesibil printr-un browser de internet, ea oferind posibilitatea de a vizualiza aplicatiile incarcate in conturile noastre iCloud. In cursul acestei zile compania Apple a implementat doua functii noi pentru aplicatia web disponibila in iCloud, ele fiind disponibile pentru toti utilizatorii. Folosind aceste functii putem efectua zoom in pozele incarcate in conturi si putem partaja orice poze prin email direct din browserul cu care accesam website-ul din calculatoare.

  In cazul ambelor functii vorbim despre noutati care sunt foarte importante pentru utilizatori si simplifica interactiunea cu ecosistemul iCloud si pozele incarcate. Pana in prezent utilizatorii nu puteau face zoom in pozele sincronizate din terminalele noastre cu sistemul iCloud al celor de la Apple, iar partajarea de poze putea fi facuta numai din terminale. In imaginile acestui articol aveti prezentate ambele functii disponibile in momentul de fata pentru noi, ele fiind accesibile dupa logarea in website-ul iCloud.com al companiei Apple.

iCloud zoom

  Pentru a putea accesa pozele din iCloud folosind aplicatia Photos conceputa de catre compania Apple, va trebui sa activati sistemul iCloud Photo Librari, el fiind disponibil deocamdata doar in versiune beta pentru utilizatori.