AppButton implementeaza un nou sistem de multitasking pentru iOS

AppButton

  AppButton este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el oferind posibilitatea de a implementa un task switcher diferit pentru sistemul de operare. Conform dezvoltatorilor tweak-ului, acesta ne permite sa facem trecerea dintre aplicatii printr-o simpla selectare a iconitei acesteia si a face o tragere catre iconita pe care o dorim deschisa. Mai mult decat atat, AppButton suporta inclusiv gesturi intreprinse in orice parte a ecranului pentru a deschide o aplicatie folosita anterior sau pentru a face trecerea de la o aplicatie la alta.

AppButton puts an app switcher at your finger tips! Wherever you go, a button follows you, ready to be invoked. When you want to switch between your running applications, simply drag from the button and drop it onto any application to invoke it. AppButton also supports tap and double tap gestures, allowing you to quickly perform actions from anywhere, like switching to the last opened app.

  Dupa cum probabil va imaginati deja, AppButton permite personalizarea modului de interactiune folosind un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings a iDevice-urilor noastre. AppButton este disponibil pentru descarcare la pretul de 1.5$ din repo-ul BigBoss al Cydia.