iOS 8.1.3 rezolva lag-ul apelurilor telefonice pe iPhone ?

iOS 8.1.3 lag apel iPhone

  Lag-ul apelurilor telefonice pentru iPhone aparut in iOS 8 a generat numeroase probleme pentru utilizatori si stiu ca foarte multi dintre voi asteptati de ceva vreme ca el sa fie rezolvat de catre Apple. Lansarea iOS 8.1.3 a adus pentru unii dintre voi o “umbra” de speranta ca dupa instalare veti putea raspunde la telefon fara a avea parte de acel lag, insa lucrurile nu stau chiar asa. Se pare ca iOS 8.1.3 nu a rezolvat aceasta problema pentru utilizatori si era de asteptat ca Apple sa nu se grabeasca sa faca acest lucru in conditiile in care vorbim probabil despre o modificare complexa.

  Lag-ul la apeluri in iOS 8.1.3 va fi cel mai probabil existent si in iOS 8.2 avand in vedere modul in care a tratat compania Apple problema aceasta pana acum, deci nu va asteptati la altceva. Pana in momentul de fata nimeni nu a oferit vreo explicatie cu privire la aceasta problema si ea pare sa nu afecteze americanii, altfel Apple ar fi fost aspru criticata in presa de peste ocean. Acestea fiind spuse, in lipsa unei dorinte adevarate din partea celor de la Apple de a rezolva problema, se pare ca ramanem cu ea pana, poate, in momentul in care va fi disponibila o actualizare noua.

33 COMENTARII

  1. bai nene mi-e scarba de Apple! va spun ca nu comentez aiure desi intru zilnic dar simt SCARBA fata de apple. Pai in comparatie cu proiectele google imi dau seama cat de mici sunt. Uramtorul telefon 100% va fi cu android si sa nu va aud ca vb. de calitatea apple.

  2. sincer eu urmeresc stiri si din deutschland dar niciunde nu s-a pomenit de vre-un lag deranjant la raspuns. la mine si nu numai acel “lag” se rezuma la maxim 1 sec dupa ce dau pe slide, de asta vb si voi???

  3. Acest lag la apel a fost una din multele cauze pentru care am trecut la BB Passport…dupa 7 ani de Apple… Mai am un iPad mini care o sa plece cat de repede…sunt scarbit de Apple si de lipsa de respect fata de clientii sai ! Softurile sunt din ce in ce mai proaste , pe langa ca bat pasul pe loc

  4. Acea secunda ti se pare normal sa fie acolo dupa ce dai sute de euro pe un device cu pretentii ?! Mie nu! Nu e foarte comod sa dai slide to answer si sa te uiti la telefon daca s-a conectat,inainte sa il duci la ureche…cei care il folosesc doar pentru jocuri si facebook poate nici nu au remarcat :)))

  5. Pana sa citesc acum 1-2 luni despre lagul asta, nu l-am bagat in seama, nu m-a deranjat. Ei, din cauza voastra, de atunci a devenit o obsesie si pt mine. Dar am gasit si rezolvarea de aprx o saptamana. Nu mai am nici un lag la apeluri, slide-ul si comutarea pe apel facandu-se instant.

    Se pare ca apple stie despre aceasta problema inca de la primul iphone, de aceea au implementat butonul “Switch to Silent” sau “Mute”. Nu sunt sigur sub ce nume a fost patentata functia…, cert e ca FUNCTIONEAZA ! Nu mai am lag…

  6. Lucian, toți care suntem aici avem produse Apple si ne-am cumpărat ca ne-au plăcut si au fost super bune, iOS 6 a fost super. Din păcate ce se întâmpla acum este bătaie de joc, încet si sigur in ritmul asta renunțam la Apple.

  7. Deja am in reflex sa dau slide la primirea unui apel si sa ma uit cum trece o secunda, Voi deja ati inebunit cu chestia asta de zici ca e mare bug care distruge compania..

  8. stai cuminte ca nu toti care abereaza aici au produse apple. in legatura cu iOS 6 crede-ma ca nu e nimic grozav in comparatie cu iOS 8. soramea are un device cu iOS 6 pe ip4 nu e asa cum va aduceti aminte.

  9. ionele așa hotărât am fost si eu ca tine am avut galaxy s5 după care note 4 si tot la iphone am ajuns, nu poți compara nicio data Apple cu android sincer,la urma urmei e un soft care cu siguranța va fi rezolvat,si androidul are o grămada de buguri nu unul

  10. Acel lag este cel mai probabil produs de functia de relay introdusa in iOS8 (care trimite apelurile si SMS-urile catre alte device-uri configurate cu acelasi cont) si pot sa va zic ca este prezent si in 8.2 beta 4 si nu stiu daca vor face sau pot face ceva sa il micsoreze.

  11. Daca stie cineva cum se poate pacali acest lag, cu un tweak, precizez ca am iPhone 6 iOS 8.1.2 Jailbreaked. Poate ca tweakul COU elimina acel lag, dar nu vreau sa renunt la Slide to answer.

  12. Bai da nesimtiti mai sunt astia de la Apple, dai 30-40 mil pe un produs de al lor , te astepti sa fie ceva FENOMENAL, EXCEPTIONAL, etc… dar ce primesti? un telefon care raspunde “greu” la apeluri, si care nu iti permite sa iti pui un soft macar anterior care sti ca nu are “defecte” ….niste cretini…