Prima Pagina aplicatii Copiatorul de iPhone-uri pregateste o aroganta maxima pentru Apple

Copiatorul de iPhone-uri pregateste o aroganta maxima pentru Apple

Xiaomi aplicatie iPhone

  Xiaomi, sau copiatorul chinez de terminale iPhone, pregateste o noua aroganta indreptata impotriva companiei Apple, iar asta dupa ani intregi de copiere a produselor celor din Cupertino. Mai exact, Xiaomi intentioneaza sa lanseze o aplicatie pentru platforma iOS care va simplifica procesul de transfer al datelor din iPhone-uri in smartphone-urile sale. Aplicatia are sanse mici sa fie aprobata in App Store-ul companiei Apple, asa ca va fi interesant de vazut cum va permite Xiaomi instalarea sa in iPhone-uri din moment ce Apple nu o va distribui oficial prin intermediul magazinului sau de aplicatii.

  Informatia privind lansarea aplicatiei vine de la unul dintre directorii companiei Xiaomi, acesta spunand si ca unele modificari ale software-ului si hardware-ului terminalelor proprii fiind modificat pentru a oferi aceasta functionalitate. Separat cei de la Xiaomi sunt interesati inclusiv sa initieze un program de trade-in pentru terminale iPhone 5S, utilizatorii care aduc la schimb aceste terminale urmand a primi noul Xiaomi Mi Note gratuit. Compania chinezeasca intentioneaza sa concureze serios cu Apple nu doar in China ci si in multe alte piete de pe glob, asa ca vom vedea tot mai multe smartphone-uri Xiaomi in magazine.

  Desigur ca ar fi grozav ca Xiaomi sa implementeze inovatii proprii in smartphone-urile care vor fi lansate in viitor pe piata, insa acest lucru pare extrem de putin probabil.

 • rockgsm

  Prin cydia ?

 • demyco

  Xiaomi au produse foarte bune, chiar folosesc acum un MI4, si sta foarte bine in mana si e făcut cu materiale premium. Daca xiaomi a copiat pe apple, care la randul ei a copiat pe htc si alții, nu ma interesează pe mine. Ceea ce ma interesează, e cum funcționează, cat de bine se mișca, cat de bine arata si cat tine bateria. In multe a depășit apple, așa ca pot spune ca acești “chinezi” care fac aceste telefoane sunt destui de buni, si, sa nu uitam ca si apple tot de chinezi e făcut….important e ce ne mulțumește mai mult

 • Roland

  Frate ce tot atata copiat??? Totul e o copie si o inspiratie, totul se coapiaza si se updateaza, dar cum ai vrea sa arate un smartphone toate se tin pe o linie, tu nu copiezi stiri? le modifici, traduci! muzica nu se copiaza? etc, de ce atata rautate si barfa rea? Important e ca face ceva.

 • unu

  +1 Roland, ai dreptate…

 • Jack

  Baieti, vorbiti prostii! Ati auzit vreodata de conceptul de design? Design-ul se patenteaza, in caz ca nu stiati – ceea ce face Xiaomi e ciordeala ieftina, uitati-va putin la un telefon de-al lor si la un iPhone si o sa vedeti “diferentele”. Ei cauta, de fapt, putina (sau mai multa) publicitate asociindu-si numele cu Apple pentru ca vor sa “iasa” in lume; in mod normal n-ar putea sa prosteasca pe nimeni, dar in felul asta se gandesc ca, punandu-si numele si “aspectul” alaturi de Apple/iPhone, o sa sara in urechile clientilor, dar intotdeauna nu vor fi decat o copie ordinara. Cand pentru o industrie cum e cea chineza (in IT cel putin) R&D-ul inseamna doar a copia de la altii (dar a copia nu gluma!) sa vrei sa iei fata unor companii care investesc mld. de $ in asta ar putea parea tupeu exagerat si, dupa parerea mea, chiar asta e ceea ce face Xiaomi. Mai mult, produsele chineze/sti, dezvoltate, nu produse la ei, nu au o faima prea buna nici prin Europa nici prin State; oricum, cred ca locul lor e, cu larghete vorbind, maxim un mid-range.