Copiatorul de iPhone-uri pregateste o aroganta maxima pentru Apple

Xiaomi aplicatie iPhone

  Xiaomi, sau copiatorul chinez de terminale iPhone, pregateste o noua aroganta indreptata impotriva companiei Apple, iar asta dupa ani intregi de copiere a produselor celor din Cupertino. Mai exact, Xiaomi intentioneaza sa lanseze o aplicatie pentru platforma iOS care va simplifica procesul de transfer al datelor din iPhone-uri in smartphone-urile sale. Aplicatia are sanse mici sa fie aprobata in App Store-ul companiei Apple, asa ca va fi interesant de vazut cum va permite Xiaomi instalarea sa in iPhone-uri din moment ce Apple nu o va distribui oficial prin intermediul magazinului sau de aplicatii.

  Informatia privind lansarea aplicatiei vine de la unul dintre directorii companiei Xiaomi, acesta spunand si ca unele modificari ale software-ului si hardware-ului terminalelor proprii fiind modificat pentru a oferi aceasta functionalitate. Separat cei de la Xiaomi sunt interesati inclusiv sa initieze un program de trade-in pentru terminale iPhone 5S, utilizatorii care aduc la schimb aceste terminale urmand a primi noul Xiaomi Mi Note gratuit. Compania chinezeasca intentioneaza sa concureze serios cu Apple nu doar in China ci si in multe alte piete de pe glob, asa ca vom vedea tot mai multe smartphone-uri Xiaomi in magazine.

  Desigur ca ar fi grozav ca Xiaomi sa implementeze inovatii proprii in smartphone-urile care vor fi lansate in viitor pe piata, insa acest lucru pare extrem de putin probabil.