iOS 8.1.3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch!

iOS 8.1.3

  iOS 8.1.3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, actualizarea fiind asteptata de cateva saptamani de zile de catre utilizatori. Aseara Apple a lansat iOS 8.2 beta 4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar astazi avem un update public disponibil pentru instalare in terminale, el fiind dezvoltat de cateva saptamani de zile.

  iOS 8.1.3 nu rezolva probleme majore a sistemului de operare, insa compania Apple ar putea bloca solutia de jailbreak TaiG prin intermediul sau, desi deocamdata acest lucru nu a fost confirmat. iOS 8.1.3 este disponibil acum pentru instalare prin intermediul sistemului Software Update si in urmatoarele minute sau zeci de minute va putea fi instalat inclusiv prin intermediul iTunes.

iOS 8.1.3 a fost lansat

 iOS 8.1.3 aduce urmatoarele schimbari : 

  • reducerea spatiului necesar pentru efectuarea unui software update;
  • rezolvarea unei probleme care impiedica introducerea parolei unui Apple ID pentru a activa FaceTime si iMessage;
  • rezolvarea unei probleme care impiedica afisarea de rezultate in cautari pentru Spotlight;
  • rezolvarea unei probleme care impiedica utilizarea sistemului de gesturi prin multitasking pe iPad;
  • implementarea unor noi optiuni de configurare a sistemului de testare standardizata pentru mediul educational.

  Practic vorbim despre rezolvarea unor probleme care au generat suficiente batai de cap pentru utilizatori si chiar compania Apple, insa din pacate nu avem parte si de imbunatatirea performantelor terminalelor noastre. In ciuda faptului ca nu avem parte de rezolvari ale altor probleme mai importante, compania Apple modifica de obicei o multitudine de alte functii si optiuni fara a notifica utilizatorii in legatura cu toate dintre ele, astfel ca ar trebui sa avem parte de o imbunatatire a modului in care functioneaza sistemul de operare.

UPDATE: Daca sunteti interesati puteti DESCARCA iOS 8.1.3 de aici.

Articolul precedentWestern Union permite transferul de bani folosind Apple Pay
Articolul următorOS X Yosemite 10.10.2 update a fost lansat de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.