iOS 8.1.3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch!

iOS 8.1.3

  iOS 8.1.3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, actualizarea fiind asteptata de cateva saptamani de zile de catre utilizatori. Aseara Apple a lansat iOS 8.2 beta 4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar astazi avem un update public disponibil pentru instalare in terminale, el fiind dezvoltat de cateva saptamani de zile.

  iOS 8.1.3 nu rezolva probleme majore a sistemului de operare, insa compania Apple ar putea bloca solutia de jailbreak TaiG prin intermediul sau, desi deocamdata acest lucru nu a fost confirmat. iOS 8.1.3 este disponibil acum pentru instalare prin intermediul sistemului Software Update si in urmatoarele minute sau zeci de minute va putea fi instalat inclusiv prin intermediul iTunes.

iOS 8.1.3 a fost lansat

 iOS 8.1.3 aduce urmatoarele schimbari : 

  • reducerea spatiului necesar pentru efectuarea unui software update;
  • rezolvarea unei probleme care impiedica introducerea parolei unui Apple ID pentru a activa FaceTime si iMessage;
  • rezolvarea unei probleme care impiedica afisarea de rezultate in cautari pentru Spotlight;
  • rezolvarea unei probleme care impiedica utilizarea sistemului de gesturi prin multitasking pe iPad;
  • implementarea unor noi optiuni de configurare a sistemului de testare standardizata pentru mediul educational.

  Practic vorbim despre rezolvarea unor probleme care au generat suficiente batai de cap pentru utilizatori si chiar compania Apple, insa din pacate nu avem parte si de imbunatatirea performantelor terminalelor noastre. In ciuda faptului ca nu avem parte de rezolvari ale altor probleme mai importante, compania Apple modifica de obicei o multitudine de alte functii si optiuni fara a notifica utilizatorii in legatura cu toate dintre ele, astfel ca ar trebui sa avem parte de o imbunatatire a modului in care functioneaza sistemul de operare.

UPDATE: Daca sunteti interesati puteti DESCARCA iOS 8.1.3 de aici.

59 COMENTARII

  1. […]   iOS 8.1.3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple si dupa cum v-am spus deja in articolul initial dedicat disponibilitatii, compania americana a rezolvat o multitudine de probleme ale versiunii anterioare a sistemului de operare. Daca se intampla sa fiti nemultumiti de aceasta actualizare, desi imi vine extrem de greu sa cred acest lucru, ei bine in momentul de fata puteti face DOWNGRADE iOS 8.1.3 la iOS 8.1.2 deoarece Apple inca semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare, deci o puteti instala direct prin iTunes in terminalele voastre. […]

  2. da xxx , jumatate de ora pt unii dintre noi e suficient sa ne dam seama de ceva ….si acum dupa aproape o ora de la instalare sunt sigur ca se duce mai repede ca inainte

  3. Am uitat ca toata lumea care posteaza aici in trecut au fost ingineri la Apple. Nu poti zice de o versiune software ca e buna sau rea in 30 min de utilizare. Mai ales de aceasta, fiind una minora, practic au fost rezolvate 3-4 bug-uri, in rest, tot 8.1.2 o putem numi. Crede-ma ca unii utilizatori habar nu aveau de anumite bug-uri daca nu citeau diverse articole, cu toate ca ele probabil erau prezente in device-ul lor.

  4. Intradevar…consuma mai repede bateria (iphone 5)…singura inbunatatire pe care am observat-o pana acum,este lag-ul de la primire apeluri,care pare a fi ceva mai scurt!

  5. Costin ,nu am si sincer sa fiu nu am sesizat asa ceva nici inainte sau poate nu a fost atat de enervant incat sa il observ

  6. Mie imi perge super adica si 8.1.2 mergea bine nu am avut probleme inainte, pana acum pare foarte ok nimic de reprosat dar e devreme de dat cu parerea. (iPhone 5S)

  7. 38 min utilizare
    intr-un joc online
    1 apel telefonic
    Facebook, instagram, twitter , mail
    Wi-fi

    Am consumat DOAR 2% din baterie.
    Am 97% in timp ce postez asta. Mi se pare o imbunatatire Radicala a bateriei.
    Update la 8.1.3 prin iTunes.

  8. Un lucru important de mentionat: telefonul este la o temperatura normala, spre “rece”, pana sa fac update-ul, in Real Racing imi “fierbea” bateria dupa cateva curse.

  9. In 20 minute de uitat pe fb la filmulete, jucat sim city (care omora bateria si inainte), uitat pe youtube un pic si acum postand aici, bateria a scazut 8%… Cam prea repede

  10. Eu inca am iOS 7.1 pe iphone 5 si am sa raman la versiunea asta pana vad utilizatori multumiti. Oricum nici o schimbare uluitoare nu s-a facut de la 7.1 pana 8.1.3 asa ca va salut.

  11. […]   iOS 8.1.3 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar una dintre principalele intrebari a fost daca merita instalata aceasta actualizare pentru sistemul de operare. Ca de obicei, raspunsul la intrebare este extrem de complex si tine in principal de feedback-ul oferit de catre voi, deoarece fiecare utilizator are o experienta diferita cu sistemul de operare. Conform celor care au instala pana acum iOS 8.1.3, bateria nu apre sa fie afectata in mod negativ, ba din contra, terminalele par sa nu se incalzeasca la fel de mult precum in trecut si lag-ul la primirea de apeluri telefonice pare sa fi fost redus. […]

  12. eu am facut acum cateva zile up la 8.1.2 de la 7.1.1 pe i5s si imi tine bateria mai bine ca inainte de miscat se misca impecabil acum va vedem cum va fi cand voi face jb. sunt multumit de el.

  13. Vad ca la multi le zboara telefoanele, la unii bateriile…
    Eu zic ca in afara de imbunatatirea autonomiei bateriei, care este putin mai mare decat la 8.1.2, nu este diferenta. iPhone 5s.