Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – conceptul unui smartphone al viitorului (Video)

iPhone 7 – conceptul unui smartphone al viitorului (Video)

  iPhone 7 nu este aproape de a fi lansat de catre compania Apple si stiti deja ca iPhone 6S va avea design-ul iPhone 6, insa asta nu ne opreste de la a visa la un design nou pentru anul 2016. Atunci compania Apple va schimba complet design-ul terminalelor sale iPhone si un grafician s-a gandit sa ii ofere o idee companiei americane cu privire la schimbarea pe care ar putea-o face. In clipul video de mai sus si in imaginile acestui articol aveti prezentat conceptul unui iPhone 7 care arata extrem de interesant, din punctul meu de vedere.

  Design-ul este destul de aproape de ceea ce ne ofera compania Apple de atatia ani incoace, insa este greu de spus daca el va fi vreodata adoptat de catre cei din Cupertino, utilizarea sa pentru iPhone 7 fiind improbabila din toate punctele de vedere.

  Voi ce parere aveti despre acest design pentru iPhone 7 ?

iPhone 7 concept

iPhone 7 concept 1

iPhone 7 concept 2

iPhone 7 concept 3

iPhone 7 concept 4

 • gianidiamond

  Visam cu ochii deschisi! Hai sa revenim pe pamant:)

 • Srb

  Wireless charging pana cand nu e fara sa atinga nimic…nu are un impact in practicalitate si inovatie.

 • Marian_24

  iPhone 7? Arată mult prea bine, poate o sa-l scoată Nexus sau Samsung. iPhone trebuie sa fie cat mai ieftin si cat mai scump la vânzare, sa câștige Apple cat mai mult.

 • Ari

  Wow…fara dungi pe spate…Cam simplist,insa de mult mai mult bun simt decat gogoasa actuala…Ar fi misto…

 • RL

  Tot urat, ca si iPhone6. Nici un producator nu va scoate prea curand un model revolutionar din punct de vedere stilistic. A reusit doar Apple cu iPhone4, care ramane inca cel mai elegant telefon. Odata cu Jobs, s-a dus si viziunea.

 • Roland

  This sucks everything!

 • Emilian

  Duce putin a Allview X2 Soul Mini 😕 dar destul de intersant. Nu sunt necesari 5 Gb de RAM cu scrie acolo, dar doi sau chiar trei si cateva functii in plus, da 🙂 O camera de cel putin 16, iar cea secundara de 5 sau chiar 8. Un proces quad-core de vreo 1.7 gHz. Cam asa as vrea un viitor iPhone. Si revenirea la culoarea negru (pe spate).

 • dan

  Exact. Un vis superb.

  For the sake of joking, pentru așa un iPhone aș sta și eu 2 – 3 zile la rând în fața unui Apple Store ca să dau 900 – 1000 euro pe el 🙂 Aș renunța fără regret la Wi-Chg (Wireless Charging – prescurtare inventată acum de mine, dețin copyright :)))))))

  Prezentarea e superbă, e clar că autorul a muncit mult la conceptul ăsta. Mi se pare cel mai reușit concept pentru un iPhone din câte am văzut până acum.

  Din păcate, în 2016 Jony Ive o să ne “lovească” cu o nouă aroganță hidoasă, la fel cum a făcut-o anul trecut în septembrie (sorry guys, cei care aveți 6 / 6 Plus, or fi telefoanele bune, tari, cum vreți voi, dar tot hidoase rămân). Nu săriți pe mine că nu veți face altceva decât să confirmați părerea mea. My two cents.

 • tswhite

  Nu sare nimeni pe tine Dan,femeile poate(doamne ajuta) dar pana la urna designul e ceva subiectiv la orice produs,am prieten cu galaxy s5 care zice ca e cel mai misto design de tel si ca de aia la luat,mno !

 • barbulescu

  Boom…asta da iphone.!!

 • Rafael

  Sa fim serioși,exagerat rău cei 5 gb ram:)) noi abia reușim sa trece de cel 1 gb si acum sărim la 5gb ram