Facebook prezinta o noua functie pentru aplicatia pentru iPhone si iPad (Video)

  Facebook a anuntat in cursul acestei seri o noua functie pentru aplicatia dedicata iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, ea aducand mai multa utilitate pentru sutele de milioane de utilizatori care o folosesc zilnic. Functia noua se numeste Place Tips, ea fiind similara cu unele functii oferite de catre Foursquare, iar prin intermediul sau vom putea afla mai multe informatii despre locatiile vizitate. Spre exemplu, daca facem un check-in intr-o locatie vizitata si de catre alti prieteni, atunci Facebook va afisa in aplicatie poze si informatii publicate de catre prietenii nostri din aceeasi locatie.

From friends’ recommendations to information about the places and things that interest you, Facebook helps you connect with the world around you. To better show you this content at just the right place and time, today we’re launching a new feature called place tips. Place tips will show you fun, useful and relevant info about the place you’re at. Tapping on place tips won’t post on Facebook or show anyone where you are.

  Facebook Place Tips este testata deocamdata in anumite locatii de pe glob, recomandarile aparand in partea superioara a news feed-ului direct in aplicatia companiei americane. Accesand o recomandare vom afisa carti cu informatii despre locatia in care ne aflam, dar numai utilizatorii care ofera acces la locatia GPS catre aplicatie vor beneficia de aceasta functionalitate. Avand in vedere ca vorbim despre o functie testata acum de catre Facebook, ea nu va fi vizibila undeva in aplicatie si nici nu va fi accesibila de catre toata lumea, aplicatia principala nefiind actualizata pentru a o oferi.

Iata cum extragi agenda de contacte telefonice din iCloud - http://goo.gl/OIrQzu ‪#‎romania‬

7 COMENTARII

  1. Nu inteleg, de ceva timp apar reclame pe facebook in paetea de jos. Atat la iPhone cat si la iPad…si la voi apar…??? Pana acum nu era nici o reclama in aplicatie