Prima Pagina Facebook Facebook – verificarea contului si activarea unui sistem de logare rapida

Facebook – verificarea contului si activarea unui sistem de logare rapida

Facebook verificare cont

  In cazul in care nu ati mai accesat aplicatia Facebook pentru iDevice-uri de cateva zile, atunci exista posibilitatea sa fi pierdut o schimbare facuta de catre compania americana. Mai exact, se pare ca Facebook foloseste un nou sistem complex de verificare a conturilor si de activare a unui cod de siguranta, impreuna cu un sistem de logare rapida. La accesarea aplicatiei pentru iOS veti fi delogati, apoi transferati in Safari unde vi se cere sa identificati persoanele dintr-o serie de poze afisate de catre companie, acestea fiind ale prietenilor cu care interactionati zi de zi, sau cu care nu ati mai interactionat de ceva vreme.

  Dupa identificarea persoanelor, compania Facebook va ofera posibilitatea de a activa un nou sistem de logare mai rapida in website, dar si optiunea de a seta un cod de siguranta din patru cifre. Dupa parcurgerea acestor pasi, Facebook va ofera acces la sistem si va permite sa reluati tot ceea ce faceati inainte fara a va mai agasa cu proceduri de acest gen. Practic procedura implica o verificare de securitate si o activare a unui mod mai sigur si mai rapid de a va loga in website-ul companiei in cazul in care nu mai doriti sa folositi aplicatia.

  Acest sistem poate fi impus utilizatorilor in cazul in care cineva va raporteaza contul ca fiind fals, cand cineva raporeaza distribuirea unui virus prin contul vostru, sau doar cand Facebook incearca sa va faca o simpla verificare.