Unul dintre cele mai populare filme ale Sundance film festival a fost filmat folosind doar iPhone 5S (Video)

  Tangerine este unul dintre popularele filme ale Sundance Film Festival, iar in cazul in care inca nu ati aflat, el a fost filmat in totalitate folosind trei terminale iPhone 5S. In ajutorul produselor Apple au venit aplicatia FiLMiC Pro, trei stand-uri si o serie de lentile care pot fi atasate terminalelor companiei Apple. Regizorul Sean Baker a creat acest film si el a sustinut ca folosirea terminalelor iPhone 5S a avut la baza tentativa de a genera atentie din partea presei, bugetul redus al peliculei, dar si faptul ca ele au permis filmarea discreta in public.

  Se pare ca inclusiv unul dintre actorii care a jucat in film a fost destul de reticent in legatura cu, capacitatea terminalelor iPhone de a inregistra imagini grozave, dar in final a fost placut impresionat de rezultat. Desigur ca echipa de filmare nu a dezvaluit faptul ca a folosit doar terminale iPhone 5S decat dupa preview-ul facut filmului in cadrul Sundance Film Fstival, iar asta pentru a nu crea preconceptii in legatura cu, calitatea sa.

iPhones were chosen not just as a cost cutting measure but also to allow them to shoot in public places (such as the LA Metro subway and bus line) without permits or permissions. It was revealed that the LA city bus driver called the cops on them because a filmed argument looked “too real” during a scene which took place on the bus line.

  Acestea fiind spuse, iata ca iPhone-urile companiei Apple sunt din nou in centrul atentiei intr-un mod bun si probabil realizarea lui Baker va motiva alti regizori sa ii urmeze exemplul.