Apple va cantari aurul din Apple Watch inainte de vanzare si returnare sau inlocuire

Apple Watch aur

  In cursul acestui weekend v-am spus ca Apple va monta seifuri in Apple Store-urile sale inaintea lansarii Apple Watch, totul in ideea de a proteja unitatile pe parcursul noptii cand magazinele sunt inchise. Apple Watch-urile din aur vor fi foarte scumpe si Apple incearca sa isi protejeze produsele, astfel ca a comandat inclusiv cantare speciale cu ajutorul carora va cantari aurul din Apple Watch-uri. Gandindu-se ca unii clienti ar putea cumpara produsele pentru a fura piesele din aur si a returna smartwatch-ul dupa aceea, Apple va cantari versiunile din aur ale Apple Watch inainte de vanzare, dar si la returnare, refuzand sa primeasca produsul daca va descoperi ca el are mai putin aur decat in momentul vanzarii.

Apple is also working on special weight scales for its retail stores to weigh the amount of gold in individual Apple Watch Edition variants. The scales will be used to weigh the amount of gold in Apple Watch Editions upon replacement or return. Apple wants to ensure that no gold is removed from the units prior to replacement/return.

  Apple Watch Edition va costa cateva mii de dolari tocmai pentru ca este fabricat din aur, iar pentru ca acest material este foarte valoros si poate aduce sume serioase pe piata neagra, Apple incearca sa se protejeze. Din aceasta strategie deducem si faptul ca Apple Watch Edition va avea o cantitate considerabila de aur in el, deci viitorii posesori vor avea o adevarata bijurerie la incheietura mainii dupa cumparare. Apple este primul producator de terminale mobile care vinde smartwatch-uri din auri si vazand cum a gandit compania toata lansarea nu putem decat sa ne asteptam la o dezvaluire grandioasa a viitorului produs.

  Apple Watch va fi lansat in luna aprilie, conform lui Tim Cook.