Prima Pagina HTC HTC Hold the Crown – HTC ironizeaza Apple si Samsung printr-un clip...

HTC Hold the Crown – HTC ironizeaza Apple si Samsung printr-un clip video rap

  HTC a intrat intr-un con de umbra in ultimele luni si pentru a ajunge din nou in atentia lumii intregi s-a gandit sa atace doua dintre cele mai mari competitoare ale sale, Apple si Samsung. Cu ajutorul unui rapper nu prea cunoscut, Greg Carr sau Doc G., compania HTC a creat clipul video de mai sus numit Hold The Crown, prin el ironizand Apple si Samsung. In clip veti vedea o multitudine de oameni imbracati in diverse modele ale iPhone si ale smartphone-urilor Samsung, insa abia prin versuri cei de la HTC isi fac simtita lipsa de simpatie fata de Apple sau Samsung.

  Cei de la HTC l-au contractat pe rapperul Doc G. pentru un clip video prin care ironizeaza hardware-ul terminalelor competitoare, design-ul acestora sau calitatea materialelor, intregul scenariu nefiind chiar atat de amuzand precum si-au dorit taiwanezii. Ca sa fiu sincer, nu prea inteleg de ce o companie precum HTC si-ar dori sa se umileasca intr-un asemenea mod pentru a intra in atentia lumii intregi, insa probabil alte variante pentru a-si face produsele cunoscute nu mai sunt la fel de bune precum in trecut.

 • AppleForever

  penibil.am inchis dupa cateva secunde

 • 1amic

  Cocalari,Hold the Clown:))

 • amfetamin

  Mai trebuiau sa adauge in text si alte fraze magulitoare,cum ar fi: “4 megapixel is the best,all the reviews says that” sau “gold color is the hit,i stollen for Apple and that’s it”. As mai compune cateva dar n-am timp si-mi pierd vremea degeaba.

 • gianidiamond

  Injositor sa te pretezi la asemenea chestii!

 • razvan

  Ar fi bine sa ironizeze ,cei de la HTC , cand sunt in stare sa puna o camera mai buna pe telefoanele lor( una care sa nu faca poze roz noaptea) si multe altele…