Prima Pagina iOS 8.2 Lansarea iOS 8.2 a fost programata de Apple, iata cand va avea...

Lansarea iOS 8.2 a fost programata de Apple, iata cand va avea loc!

iOS 8.2 lansare martie

  LANSaREA iOS 8.2 era asteptata a avea loc cu putin inaintea lansarii Apple Watch, iar astazi aflam exact cand vom putea instala noua versiune a sistemului de operare multumita unei surse din cadrul Apple. Apple Watch va fi lansat in luna aprilie, conform lui Tim Cook, iar conform unor surse din cadrul Apple, lansarea iOS 8.2 va avea loc in luna martie a acestui an. Avand in vedere ca Apple Watch va fi disponibil in aprilie, nu este greu de crezut ca lansarea iOS 8.2 va avea loc la sfarsitul lunii martie, cu putin timp inainte ca viitorul smartwatch sa ajunga pe piata.

LANSAREA iOS 8.2 va avea loc in martie

  Din pacate in afara estimarii mele privind lansarea iOS 8.2 nu avem alte detalii oferite de catre sursa, compania Apple neavand deocamdata o data fixa stabilita. Este desigur perfect normal ca planurile companiei Apple sa nu fie deocamdata stabilite in detaliu avand in vedere ca Apple Watch inca este in proces de dezvoltare in laboratoarele sale. Mai mult decat atat, iOS 8.2 este testat in versiune beta de cateva luni de zile cu dezvoltatorii de aplicatii, astfel ca ar trebui sa avem parte de o actualizare lipsita de problemele din ultima vreme.

  Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca lansarea iOS 8.2 va fi precedata de o conferinta in care compania Apple va prezenta din nou Apple Watch pentru lumea intreaga. iOS 8.2 a fost conceput specual pentru Apple Watch, astfel ca el va aduce doar functii legate de acest produs, deci nu va asteptati la altceva nou.

 • Catalin Alex

  Si totusi nici o noutate inportanta pentru 8.2 … Nu prea merita efortu

 • ck

  Varza! Lag apel, etc, baterie!

 • Ari

  Baterie,baterie!!! Ati spart lumea cu bateria asta. Ce naiba sa faca un soft la o baterie obosita din start?! Vreo frectie? Asta e păcatul bateriei si nu ai ce i face mai mult cu nici un amărât de soft sau alte vrăji de marketing…obișnuiți va. Anul aceata trec si eu de la 5s la noua paleta,si sper sa fie mai ok cu durata bateriei. Fie crezi in îmbunatatirea bateriei,fie faci dansul ploii pentru a aduce nori,aceeași brânza

 • alex alexandru

  Deja m-am saturat cu lag-ul vostru la apel.
  Cumparati-va andorid frate daca nu mai suportati.

 • Adioff

  Super ! Alex .

 • Bâră

  0 lag la apel pe iOS 8.2 pe iPhone 5S.

 • manool

  offf carcotasilor