Mii de oameni s-au prezentat pentru a fi inclusi in filmul Steve Jobs

steve jobs oameni

  Filmarile pentru pelicula Steve Jobs au inceput inca de luna trecuta si zilele acestea am vazut chiar primele imagini cu Michael Fassbender si Seth Rogen in rolurile lui Steve Jobs si Steve Wozniak. Filmarile continua in SUA zilele acestea, iar pentru o scena ce va fi filmata in cadrul Flint Center, in care a fost prezentat primul Macintosh in 1984, s-au prezentat peste 2000 de oameni. Producatorii filmului au publicat anunturi prin care declarau ca au nevoie de oameni care sa apara in film, iar la casting-ul de la Flint Center peste 2000 de persoane si-au facut aparitia.

Sporting ’80s gear, I was among the hundreds on Saturday who were turned away from the production in the venue where Jobs unveiled the Macintosh computer in 1984.The line seemed to have no beginning and no end as it snaked its way across the De Anza College campus. Most people looked like they probably do every day, but there were some people clad in acid-washed denim jackets and mom jeans, and there were more oversized blazers with shoulder pads than I’ve seen in one place in my life.

  Producatorii le-au cerut oamenilor sa vina imbracati in haine care sa fie reprezentantive pentru perioada anilor 1980, iar o buna parte dintre cei prezenti au fost respinsi. Producatorii au facut specificatii foarte clare cu privire la modul in care ar trebui sa arate persoanele care vor aparea in film, astfel ca doar cele care le-au respectat au fost acceptate. Fiind surprinsi de raspunsul pozitiv primit din partea publicului, producatorii au ales persoanele potrivite care vor forma publicul ce a participat la prima prezentare a Macintosh, filmarile desfasurandu-se in interiorul Flint Center.

  Aceeasi locatie a fost aleasa anul acesta de catre Apple pentru prezentare iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar conferinta aceasta nu va face parte din film.